limanbet limanbet bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop jojobet giriş jojobet casino siteleri holiganbet holiganbet istanbul evden eve nakliyat istanbul eşya depolama
Samsunspor Ruhu Kapıyı İki Kez Çaldı
Yazarlar // 16 Aralık 2013 Pazartesi 00:00

İsmail BAŞARAN

Karşılaşma başladı, daha birinci dakika dolmadan Samsunspor kalesinde gol gördü.

Samsunspor karşılaşmaya 1 – 0 yenik başlamış oldu.

Haftalardır yazıp duruyorum; Samsunspor’un savunması alarm veriyor.

Kırmızı beyazlı takımın İzmir’deki Karşıyaka karşılaşmasında yediği golü toplama bir takım kurup mahalle maçı yapsanız öyle bir gol asla yemezsiniz.

Karadeniz ekibi yediği erken golden sonra oyuna dengeyi getirmek için atak üstünlüğünü ele aldı ancak bu kez de üçüncü bölgedeki gol vuruşu ve şut yüzdesi azlığı engeline takıldı.

Karşılaşmanın ilk yarısının ikinci bölümünde Samsunspor’un baskısı hissedilir ölçüde arttı, ancak bu ataklarda Kırmızı Beyazlı takım futbolcularının oyuna dengeyi bir an önce getirebilme arzuları sonuç vermedİ.

Samsunsporlu futbolcular üçüncü bölgeye kadar taşıdıkları potu iyi kullanamayınca ev sahibi Karşıyaka atağa geçmekte zorlanmadı.

43. dakikada Samsunspor atağında Adiloviç topu ceza alanının üstüne çıkardı Musa Aydın bomboş pozisyonda topa vuramadı.

Böyle önemli pozisyonları dış sahada çokça ele geçiremezsiniz o nedenle yakaladığınız fırsatlarda topu en azından kaleye gönderebileceksiniz…

İkinci yarı Samsunspor baskısını biraz daha artırdı. Orta sahada topa daha çok sahip olmaya ve rakip kaleye girmeye başladı.

Bu baskının sonucunda da 58. dakikada Musa Aydın’ın golü geldi. Musa Aydın 43. dakikada yaptığını yapmadı ve bu kez topa iyi vurdu. Golde Canberk’in payı büyüktü.

Golden sonra Samsunspor savunma ağırlıklı bir oyunu tercih etti. Hüseyin Kalpar, rakibin üzerlerine geleceğini hissetti ve kontratakla galibiyeti aradı.

Bu düşüncesinde de başarılı oldu. 73. dakikada Fatih jeneriklik bir golle burumu 2 – 1 yaptı.

Uzatmalarda fark artabilirdi ancak olmadı.

Samsunspor Karşıyaka karşılaşmasını iki ayrı ruh halinde oynadı. İlk yarı sonucu girilen soyunma odasında kötü ruh orada bırakıldı.

Mücadele hırsı ve kazanma arzusu Kırmızı Beyazlı takımı galip getirdi.

Kısaca Karadeniz fırtınası Ege’de sert esti…