limanbet limanbet bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop jojobet giriş jojobet casino siteleri holiganbet holiganbet istanbul evden eve nakliyat istanbul eşya depolama
Başkanlar Açıklasa Ya!
Yazarlar // 31 Ocak 2023 Salı 20:11

İsmail BAŞARAN

Türkiye’yi yönetenler ve en başta bulunanlar mal varlıklarıyla ilgili açıklamada bulunmadıklarını söylemişler. Neden bulunmuyorlar peki, işbaşına gelirken olan mal varlıklarıyla mevcut mal varlıkları arasında çok mu fark var?

Öncelikle Türkiye’yi yöneten en başta bulunanlar mal varlıklarını açıklasınlar ki gören ve duyan milletvekilleri de arkalarından gelip açıklarlar ne kadar malları olduğunu.

Gerçi mal varlını henüz açıklayan üst düzey yönetici henüz yok ya. Cumhurbaşkanı açıklamadı bakanlar açıklamadı, bari milletvekilleri açıklasalar. Vatandaş başka bir konuya daha dikkatini çekiyor. Henüz hiçbir üst düzey yönetici açıklamadı mal varlığını. Vekiller açıklamadı da belediye başkanları açıkladı mı? Henüz açıklayan yok ya. Büyüğü, küçüğü, üstü, altı, ilki…

Başkanlığa başladıklarında neleri vardı, şimdi neleri var. Haydi başkanlar! Nereden nereye gelmişsiniz? Vatandaş mal varlıklarınızı açıklamanızı bekliyor.

 

PAZARLIK MESELESİ

Samsun'da konuşan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Ben bedavadan başbakanlık istemiyorum, kimseyle de pazarlık etmedim, etmem" dedi.

Akşener, "14 Mayıs'ta seçim var. Biz ayakkabıları eskittik. Sizin de basılmadık toprak, gitmedik köy, çalmadık kapı bırakmayacağınıza eminim" dedi. Sonra da “14Mayıs'a kadar daha çok ayakkabı eskiteceğiz” ifadesi kullandı. Başkanlar ayakkabı ne kadar eskitecekler merak ediyor vatandaş. Öyle zannediyorum ki Samsun’da en önce ne kadar ayakkabı eskittiğini açıklayacak olan İYİ Parti İl Başkanı olacak. Yarından tezi yok Samsun’da Yİ Parti il yöneticileri ayakkabılara dikkat etmeli. Sadece İYİ Parti yöneticileri değil elbet. AK Parti, CHP ve diğer siyasi parti yöneticileri de bu ayakkabı işine dikkat etmeliler. Çünkü vatandaşın bu seçimlerde bakacağı ilk yet adayların veya aday adaylarının ayaklarıyla ayakkabıları olacak. Benimkiler mi? Bakmanıza gerek yok aynı ayakkabılar ayağımda. Kaç yıl mı oldu? Onu ben bile unuttum. En çok hoşuma giden yırtmadan eskitmeden kullanabiliyorum ayakkabıları. Türkiye’nin geldiği nokta burada işte. Aklın başta olduğu bakılsa da görülmüyor da ayakkabılar görülüyor bakıldığında.

Seçim döneminde gezecek olanların ayaklarına bakacağım genellikle, nasıl ayakkabı giyiyorlar? Halkın giydiklerinden mi yoksa???

 

GÜNÜN SÖZÜ

Hiçbir şey zor değildir, yalnız onu ufak parçalara bölmesini bilelim. (Henry Ford)