limanbet limanbet bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop jojobet giriş jojobet casino siteleri holiganbet holiganbet istanbul evden eve nakliyat istanbul eşya depolama
Atakum Depremzedelere Kucak Açtı
Yazarlar // 2 Mart 2023 Perşembe 08:55

İsmail BAŞARAN

4 bin depremzede aile Atakum'a geldi Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, deprem bölgesinden Atakum'a gelen 4 binin üzerinde aile olduğunu belirterek, "Bu yarayı kapatıncaya kadar insanların ihtiyaçlarını karşılamaya, dayanışmaya devam edelim” dedi. TÜM ülkeyi derinden sarsan Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından dayanışmasıyla tüm ülkeye örnek olan Atakum’a depremzede aileler gelmeye devam ediyor…

4 binin üzerinde ailenin Atakum’da ev ve yurtlara yerleştirildiğini söyleyen Atakum Belediye Başkanı Av. Cemil Deveci, kentteki depremzedelerin ihtiyaçları için dayanışmanın devam ettiğini söyledi.

Başkan Deveci, tüm Samsunluları Atakum Belediyesi Paylaşım Merkezi (PAYMER) ve Ata Market Gıda Bankası’na desteğe davet etti.

Türkiye son günlerde deprem yıkıntıları ve korkularıyla yatıp kalkıyor. Yıkıntılar altında kalarak can verenler bir tarafa, yaşamlarını sürdürenler ise bölgelerinden çıkıp Türkiye’nin çeşitli bölgelerine göçüyorlar. Göçenler arasında Samsun’da gelip yerleşmek isteyenler de var. Samsun’a gelip de yerleşmek amacında olanlara Atakum Belediyesi kucak açıyor. Atakum’a gelenler yer buluyor da Samsun’un diğer ilçelerinde konuk ağırlamak amacı güden başka belediye yok mu?  Yoksa neden yok?

Samsun Büyükşehir Belediyesi misafir kabul etmiyor mu? Samsun Valiliği gelen konuklara yer bulamıyor ve yerleştiremiyor mu? Samsun’a gelen konuk sayısı dört bini bulmuş durumda. Bu rakamın daha da artması bekleniyor.

Depremzedelerin Türkiye’ye dağıtıldığı içinde bulunduğumuz günlerde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli çok garip bir çıkış yapmış, başka noktalara gitmelerini istemiş.

Sayın Bahçeli, bugün milletin başına gelenlerin yarın senin başına gelmeyeceğinin garantisini kimse veremez. O zaman ne yapacaksın? Gidecek yer bulabilecek misin?  Sayın Bahçeli’nin böyle çıkışları Samsun halkını üzüyor elbette. Samsun’da Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri depremzedelerin yerleştirilmesi için uğraş vermelidir.

GÜNÜN SÖZÜ

Plansız çalışan bir kimse, ülke ülke dolaşıp hazine arayan bir insana benzer. (Descartes)