limanbet limanbet bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop jojobet giriş jojobet casino siteleri holiganbet holiganbet istanbul evden eve nakliyat istanbul eşya depolama
En Uzun 48 Saat
Yazarlar // 16 Mart 2023 Perşembe 05:20

İsmail BAŞARAN

14 Mayıs seçimleri için aday olmayı düşünen kamu görevlilerinin istifasına 48 saat kaldı. Bürokratların, 16 Mart saat 17.00'ye kadar istifalarını vermeleri gerekiyor.

14 Mayıs seçimleri için milletvekili aday adayı olmayı düşünenler sahaya çıkmaya başladı. Cumhur İttifakı ve millet İttifakı'nda adaylık başvuruları alınıyor. AK Parti 16 Mart günü 21.00'e, MHP 21 Mart günü saat 17.00'ye, CHP 20 Mart, İYİ Parti ise 22 Mart’a kadar başvuruları alacak.

24 Mart Cuma gününe kadar ise ittifak yapan partilerin 'ittifak Protokolü’nü YSK'ya teslim etmeleri gerekiyor. Milletvekili aday listeleri 19 Nisan Çarşamba günü Resmi Gazete'de yayımlanarak kesinleşecek. 19 Nisan'da aday listeleri belirlenecek elbette, sonrasında ise kim nereden aday gösterilecek kim gösterilmeyecek belli olacak.

ATAKUM VE KONTEYNERLER

Üniversite’den Şehre gelirken Atakum’dan yukarı çıktığımda daha önce var olan konteynerlerin yerlerinde yeller estiğini gördüm. Sökülmüş ve deprem bölgesine gönderilmişlerdir. Gelen giden yok henüz. Fakat o yapıların yenlerinde yeller esiyor. Atakum Belediyesi ve diğer belediyeler orada yeni yapılanmaya gidecek mi bilmiyorum da orada kesin olarak yapılanma şart gibi görünüyor. Atakum Belediyesi veya Büyükşehir Belediyesi yine yapılanma yaparak vatandaşın kalacağı yerler oluşturmalı, aksi durumda bölgede yen yapılanma olmazsa inanlar sokaklarda hatta dere içinde kalacaklar.

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin orada yeni yapılanma yapmaması durumunda sel suları dere içinden akacak ve ardından insanlar tehlikelerle karşı karşıya kalacaklar.

BEKTAŞ YENİDEN SAHAYA ÇIKIYOR

Atakum Belediyesi eski Başkanı Mimar Âdem Bektaş, AK Parti'den Samsun Milletvekili Aday Adayı olduğunu duyurdu. Sosyal medya hesabından görsel paylaşan Bektaş, "Türkiye Yüzyılı için daima sizinle "ifadelerini paylaştı. Âdem Bektaş daha önce Belediye Başkanlığı görevini sürdürmüş ve sonrasında ayrılmıştı. Bektaş’ın şimdi yeniden Atakumlulara birlikte Atakum için uğraş vermeye hazırlanıyor.

Bektaş’ın yeniden sahaya çıkması Atakum’da Cemil Deveci’yi zora sokacak mı acaba? Deveci sadece Belediye Başkanlığı görevinde mi kalacak yoksa milletvekilliği şapkasını mı giyecek?

GÜNÜN SÖZÜ

Peşinden gidecek cesaretin varsa, bütün hayaller gerçek olabilir.