limanbet limanbet bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop jojobet giriş jojobet casino siteleri holiganbet holiganbet istanbul evden eve nakliyat istanbul eşya depolama
Dilenciler Bıktırdı
Yazarlar // 30 Ocak 2023 Pazartesi 16:01

İsmail BAŞARAN

Samsun’un çeşitli noktalarında dilencilik yaparak duygu sömürüsünde bulunanlar artık hem moralleri bozuyor hem de insanların asabını yok ediyorlar. Samsun’da İlkadım Belediye zabıta ekipleri dilencilere karşı savaş açmış durumda. Samsun’un İlkadım ilçesinde Belediye Zabıta ekipleri vatandaşları adeta bunaltma noktasına gelmiş olan dilencilere karşı savaş açmış durumda.

Samsun İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş da dilencilere karşı savaş açtıkların belirterek, İlkadım halkını zorlayacak para dilenmekte olan dilencilere karşı savaş açtı. Başkan Necattin Demirtaş “Dilencilere izin vermeyeceğiz” diyor.

İlkadım zabıta ekipleri, vatandaşların duygularını istismar ederek haksız yoldan kazanç sağlayan dilencilere operasyon düzenliyor.

Şehir merkezindeki camiler başta olmak üzere pek çok noktada vatandaşların hassasiyetlerini kullanarak para toplamaya çalışan dilencilere yönelik denetimler yapıldı. Denetimler sadece İlkadım’da yapılmamalı, İlçelerin tamamında sürdürülmeli bu denetimler.

Samsun’da dilenciler yakalanınca ne yapılmalı? Herhalde Samsun Büyükşehir Belediyesi veya İl Valiliği dilencilerin toplanıp barındırıldığı bir yer düzenleyip toplamalı dilenenleri bu yerlerde. Sadece Merkez’deki ilçelerde değil bu uygulamayı Samsun’un tüm ilçelerinde yapmalı Valilik.

Dilendiler mantar gibi çıkmadı ya ortaya, öncelikle Samsun’da yabancıların il merkezi ve ilçelerine dağılan özellikle de dilencilik yapanlar toplanmalı ve Samsun dışına, hatta geldikleri ülkelere gönderilmelidir.

Bir başka konu da Samsun’un çeşitli noktalarındaki yabancılardır. Yabancılar memleketlerine ne zaman gönderilecekler bunu bilen var mı? Samsun Valiliği bu konuda çalışma yapıyor ve yabancılar memleketlerine göndermeyi planlıyor mu? Yoksa yabancılar geçici değiller de kalıcı olarak mu Samsun’dalar? Samsun’da önümüzdeki seçimlerde oy kullanacak ve Türk İnsanının kaderiyle oynayacaklar mı?

Samsun’da çeşitli sokak başlarında bir iki çocukla oturan yabancılar Türk vatandaşının ekmeğine de ortak olmaktadır. Yarın yapılacak seçimlerde sandığa da gönderilecek olan bu insanlar kullanacakları oylarla Türk insanının geleceğini de şekillendirecek ve yönetimin şekillenmesini sağlayacaktır. Allah sonumuzu hayreylesin.

GÜNÜN SÖZÜ
Akıllı insan aklını kullanır. Daha akıllı insan ise başkalarının akıllarını da kullanır. (Bernard Shaw)