bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
İmdat Polis Soygun Var
Yazarlar // 17 Ağustos 2019 Cumartesi 21:42

İsmail BAŞARAN

Samsun Büyükşehir Belediyesi içme suyuna yapılan yüzde 24'lük zamma ek olarak hayata geçirilen TÜFE zammı faturalara 10 lira olarak yansıdı. Gözünüz aydın kulaklarınızı ise kapatın yine zamlar gelecek gibi görünüyor.
AK Partinin Samsun’daki çeşitli belediyelerde göreve gelmesinin ardından yaptığı en büyük hizmet sektirmeden zam yapması oldu.
Bunun adına zam değil de artık soygun demek daha doğru olur. Çünkü zam dediğin her ay olmaz birader, çeşitli harcamaların kısıtlanamaması sonucu bütçe açık verinde Samsun Büyükşehir Belediyesi çareyi vatandaşın cebine el atmakta buluyor.
Vatandaşın haberi bile olmadan cebinden para alınmasının kibarca güncellemekse kaba hali ise soygundur ve soygun yapanlar da yakalanıp yargılanmalıdır.
İşe gelirken umut dağıtanlar geldiklerinde açıklar olduğunu ve kapatılması gerektiğini söylerler hep de vatandaşın cebine el atarlar. Daha önce yapılanlar plansız programsız harcamalarsa neden yargıya gidilmez ve yapanlar hâkim karşısına çıkarılmazlar.
Adı güncellenme oluca zam sayılmıyor nu acaba, ancak cepten çıkıp gidiyor.
Geçen ay 75 lira olan su faturası 85 lira olarak güncellenmiş. Samsun'da son faturalara gelen hanelerin faturaları 85 lira olarak güncellendi. Son faturalarda gizli zam olan TÜFE farkı da 4.2'ye yükseltilmiş…
Zamlar yağmur gibi yağarken, ekmeğin gramajla ikide bir oynanıyor ve ekmeğimiz küçültüyor. Aslına bakarsanız bir bakıma da iktidar sağlığımızı düşünüyor galiba…
1789 yılıydı ve Fransız Devrimi tüm hızıyla cereyan etmekteydi. Pariste’ki yoksullar ayaklanmışlar bu sırada çünkü yiyecek ekmekleri yokmuş.
Durum kraliçeye intikal ettirilmiş, o da tarihe geçen açıklamasını yapmış. Marie Antoinette “ekmek bulamayanlar pasta yesin” şeklindeki ahmakça öneriyi ortaya atmış.
Vallahi durumumuz oraya doğru gidiyor, ekmek bulamayan pasta yer mi yemez mi bilemem de insanların birbirlerini yemeleri yakındır.

GÜNÜN SÖZÜ
Mutluluk sorumsuz bir yaşam değil, sorumsuzluklarla başa çıkabilme yeteneğidir. Brown