bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Beğeni Oranı Yüzde 17.7
Yazarlar // 15 Eylül 2021 Çarşamba 10:48

İsmail BAŞARAN

AK Parti’ye mi ilgi azalıyor yoksa Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir mi gözden düşüyor?

AK Parti Samsun’da Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir ile ilgili bir anket yaptı. Kamuoyuna açıklanmayan ama AK Parti Genel Merkezi'nde masaya yatırıldığı öne sürülen bu çarpıcı sonuçlar içeren anket sonucuna göre, yüzde 47,4 ile Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mustafa Demir'in, 2 yılı aşkın süre içinde performansını oluşturan yönetim anlayışının oldukça gerilediğini ortaya koydu.

Bu gerileme haliyle rakamlara da yansıdı. AK Parti Yerel Yönetimler Başkanı ve Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki, her ilde çalışmalar yapıldığını daha önce de açıklamış, "Çıkan sonuçlara göre belediye başkanlarıyla istişare yaptıklarını' dile getirmişti.

Samsun’da vatandaş Mustafa Demir’den memnun değil, bu memnuniyetsizliğini de dile getirmekten deri durmuyor artık. Peki, ne olacak, AK Parti Genel Merkezi bu rakamları Sayın Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a iletmiştir mutlaka.

Durum ortada, rakamlar da ortada, kararı verecek olan da AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan olacak. Karar mı ne olacak? Gayet basit, seçim yaklaşıyor o zaman Samsun ya gözden çıkarılacak ya da Mustafa Demir’e “güle güle” denilecek. Tabi bu deyiş şekli de vat elbet. Ya sağlık durumu ileri sürülecek, Mustafa Demir için mental yorgunluk da denilebilecek. Her iki durumda Mustafa Demir gidecek, işte o zaman bakalım ne olacak? Sayın Demir’in kurduğu sistemler duracak mı, örneğin kurulan TV'ler, dergiler ne olacak devam mı edecek yoksa sayınlar sona mı erecek? Oralardan yapılan yayınları kim mi izliyor? Sadece yayına çıkıp konuşanların yakınları ve AK Parti’ye gönülden bağlı olanlar. O kanalların kapanmasını değil de kapanmasını isteyenlerdenim, çünkü oralarda gazeteci arkadaşlar çalışıyor ve evlerine ekmek götürüyorlar.

Kimsenin işsiz kalması taraftarı değilim ancak işlerini yaparken başkana bağımlı kalmamalılar halkın yanında olmalılar. Merak ediyorum TV’den yayınlanmak üzere halkın arasına girip mikrofon uzatsalar acaba nasıl bir sonuç çıkacak? Sahi acaba halk Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarından neden memnun değil. Seçimi yüzde 47,4 oyla kazanan Demir’in oyları neden yüzde 18 bandının altına düştü?

GÜNÜN SÖZÜ

Savaşın iyisi, barışın kötüsü yoktur. (Benjamin Franklin)