bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
  SAMSUN'DA TOKİ İSYANI
Yazarlar // 12 Aralık 2022 Pazartesi 10:45

İsmail BAŞARAN

İflas edince ne oldu sorusuna verilen yanıt tek ve kesin. Çalışan işçiler maaşlarını alamıyor. Bu nedenle de ne inşaatlar bitiyor ve vatandaşlar konutlarına oturamıyor ne de yüklenici firma yaptığı işin karşılığını alabiliyor.

Sonuç olarak seçim öncesi yani sandık geldiğinde iktidar partilerine olan inanırlık ortadan kalkıyor. Bunun sorumlusu olarak ise İktidar yüklenici firmayı gösterirken, yüklenici firma ise parasını alamamaktan yakınıyor.

Vatandaş sandık gelmeden evine oturamazsa atılacak oylar hiç de iç açıcı olmayacak. Bu sinyal Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Samsun gezisine de kendisini ayan beyan gösterdi. Evlerini alamayanlar cılız sesle de olsa duyurdular seslerini. Peki, iktidar bu sesi duydu mu? Bunu en yakın zamanda göreceğiz elbette.  Bu konuda elini taşın altına koyması gerekenler AK Parti Samsun il yöneticileri ile Samsun AK Parti milletvekilleridir. Aksi halde hesap kendilerine çıkacaktır.

Bu konudaki serzenişler herhalde seçimlere kadar halledilir ve çalışanlar emeklerinin karşılığını alırlar.

Sayın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Samsun gezisi bir gerçeği daha ortaya çıkardı. Samsun’un kalabalık toplulukları ağırlayacak meydanı yok. Merkezdeki meydanın ne kadar insan alabileceği ve de altının boş olması düşündürücü oluyor. Cumhurbaşkanı’nı Meydan’da yüzbinlerin ağırlaması ve alkışlaması gerekirdi. Oldu mu bu?

 

İLÇELERE DE GEREKLİ

Büyükşehir Belediyesi iyi işler de yapıyor. Bunlardan bir tanesi yeni hizmete giren elektrikli araçlar için yapılan uygulama. Engelli vatandaşların elektrikli araçlarına ilişkin şarj sorununu çözmek için İlkadım, Canik ve Atakum’da 9 ayrı lokasyon belirleyen belediye, Çobanlı İskelesi yanı, Büyükşehir Belediyesi önü, Medrese Cami önü, Anıt Park önü, Denizevleri, Türk-İş, Fakülte Tramvay Durakları, Kurtuluş Yolu zabıta karşısı başta olmak üzere şehrin çeşitli yerlerinde Sevgi Kafe, Kültür Park, Batıpark Teleferik istasyonlar kuruldu. Yapılan önemli bir hizmettir. Ancak bu hizmet Samsun merkezde kalmamalıdır.

Samsun kocaman bir Büyükşehirdir. İlçeleri de büyüktür. Bu ilçelerde de engelli insanlarımız var, onların da araçlarını şarj etmeleri gerekiyor. Sadece Samsun Merkezde kalmaması gerekir. Samsun Büyükşehir Belediyesi ilçelerde de istasyonlar kurmalıdır. Ve de buralarda engelli olanların araçları kullanılır duruma getirilmeli ve hayata kazandırılmalıdır kendileri.

 

GÜNÜN SÖZÜ

Böcek olmayı kabul edenler, ayaklar altında kalmaktan ve ezilmekten yakınmamalıdırlar. (Kant)