bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Samsunspor İki Puan Kaybetti
Yazarlar // 4 Nisan 2019 Perşembe 23:21

İsmail BAŞARAN


10. dakikada Samsunspor atağında İlyas Samsunspor’u deplasmanda 1 – 0 öne geçirdi. Samsunspor’un sağ kanattan gelişen atağında İlyas topla buluştu ve güzel bir vuruşla topu filelerle buluşturdu.
Gol geleceğim dedi. Samsunspor başlama düdüğüyle birlikte oyunu rakip sahaya yıktı, oyunun üçüncü bölgesinde Samsunspor’un baskılı oyunu rakibin topu istediği gibi kullanıp Samsunspor alanına yıkmasını engelledi. İlk yarının golden sonraki bölümlerinde ev sahibi ekip Samsunspor’a karşı baskı kurmaya başladı. İlk yarının sonuna doğru ise Keçiören üstünlüğü tamamen eline aldı. Keçiören’in kendi sahasından çabuk ataklarla çıkmasını sırasında Samsunspor’lu futbolcular rakibi faullerle durdurmayı amaçladı ancak bu istek atak üstünlüğünün rakibe geçmesine yol açtı.
İlk yarı Samsunspor’un 1-0 üstünlüğüyle tamamlandı.
Keçiören ikinci yarının ilk dakikalarında da ilk yarıda olduğu gibi duran toplarla gol aradı. 57. dakikada gelen gol durumun eşitlenmesine neden oldu.
İkinci yarı başladığı andan itibaren Samsunspor golü yiyene kadar ilk yarıdaki oyununu sahaya koyamadı. Kırmızı Beyaz Siyahlı takım oyunu kendi sahasında ve kalesinin önünde kabul edince rakibin atakları sıklaştı. Bu yarının ilk dakikalarından itibaren Samsunspor oyunu kendi sahasında kabul edince rakibin üstünlüğünü kabul etmiş oldu.
Samsunspor ikinci yarı çok zor kazandığı topu çok kolay kaybetti, bu anlayış Samsunspor’lu futbolcuların paniklemesine yol açtı.
Karşılaşmanın özeti, Samsunspor umutlarını yitirmedi.