bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Yaşlılar için doğa etkinliği
SAĞLIK // 21 Temmuz 2023 Cuma 20:10 // Güncelleme: 21 Temmuz 2023 Cuma 20:10
Yaşlılar için doğa etkinliği
Yaşlı nüfusun sağlıklı ve aktif yaşlanması için Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Sağlık Bilimleri Fakültesi Gerontoloji Bölümü ve Kadın ve Toplum Uygulama ve Araştırma Merkezi (OKTAM) tarafından, OMTEL Otelde çeşitli etkinlikler düzenlendi.
Düzenlenen etkinliğe; OMÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Selim Eren, Prof. Dr. Murat Terzi, OMÜ Genel Sekreteri Prof. Dr. İdris Varıcı, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Tekin Balcı, OKTAM Müdürü Prof. Dr. Mucize Ünlü, OMÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Gerontoloji Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Esra Erdoğan akademisyenler ve görevli eğitmenler katıldı.
Yaşlı vatandaşların hayat kalitelerini arttırmayı, daha sağlıklı ve huzurlu bir hayat sürdürmeleri amaçlayan etkinlikte OMÜ Gerontoloji Bölümü öğretim üyeleri tarafından yaşlı vatandaşlara ısınma, tanışma, yoga, kurum üzüm egzersizi, limonunu tanı ve nefes egzersizi gibi aktiviteler yapıldı. Aktiviteler boyunca yaşlı bireyler oldukça eğlenceli vakit geçirdi.