limanbet limanbet bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop jojobet giriş jojobet casino siteleri holiganbet holiganbet istanbul evden eve nakliyat istanbul eşya depolama
Oruç Gitti Uras Geldi
SAĞLIK // 20 Eylül 2023 Çarşamba 09:26 // Güncelleme: 20 Eylül 2023 Çarşamba 09:26
Oruç Gitti Uras Geldi

Samsun İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Ali Oruç görevden alınırken, yerine ise Sağlık Bakanlığı Eğitim ve Projeler Daire Başkanı Uzm. Dr. Mustafa Uras atandı.

Muhammet Ali Oruç yaptığı açıklamada, "6 yıldır Samsun'a güzel bir ekip oluşturarak hizmet ettik. Hizmetlerimiz her alanda takdir gördü. Hem çalışan hem vatandaş memnuniyetini en üst seviyeye çıkardık. Samsun sağlık hizmetlerinde zirveye geldi. Bölgenin en önemli ili oldu, Ankara'dan sonra en fazla sevk alan ikinci il konumuna geldi. Sağlık turizminde çok önemli yol kat ettik. Liyakate önem verdik ve 6 yıldır alnımızın akıyla Samsun'a hizmet ettik. Bundan dolayı gururluyum. Şimdi halkımıza hekim olarak hizmet etmeye devam edeceğim. Yerime atanan yeni müdürümüzü tebrik eder, başarılar dilerim. Yeni dönemin Samsun için hayırlı olmasını temenni eder, birlikte çalıştığımız tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür ederim” dedi.