bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
OMÜ'de hemşirelik haftası kutlandı
SAĞLIK // 17 Mayıs 2022 Salı 23:23 // Güncelleme: 17 Mayıs 2022 Salı 23:23
OMÜ'de hemşirelik haftası kutlandı

12-18 Mayıs Hemşirelik Haftası kapsamında Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi Hemşirelik Hizmetleri Müdürlüğü tarafından 'Hemşireler Günü' etkinliği düzenlendi.

 

Tıp Fakültesi Mavi Salonda gerçekleştirilen etkinliğe; Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cengiz Çokluk, Tıp Fakültesi Hastanesi  Başhekimi Prof. Dr. Fatih Özkan, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Tevfik Sünter, Prof. Dr. Gamze Alaylı, Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Şepnem Kayan ile hastane yöneticileri ve çalışanları katıldı.

 

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Fatih Özkan ve Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Şepnem Kayan yaptı. Hemşireler Yeliz Arslan ve Gülhan Şimşit de konuşmalarında hemşirelik mesleğinin önemi ile küresel bir sağlık sorunu olan Covid-19 pandemi döneminde hastanede yaşanan başarı hikayeleri ve sağlık personelin fedakârlıklarına dikkat çektiler.

 

Etkinliğin sonunda hastane yönetimi, Tıp Fakültesi Hastanesinde 35 yıllarını dolduran hemşireler Nuray Ateş, Birgül Tan, Ürke Uzun, Leyla Beşikçi, Ayşe Göktaş; Hanife Çabuk, Hatice Bıçakçı ve Gülay Civeğe fidan sertifikası ve teşekkür plaketi takdim edildi.