bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Hastanede Kadınlar Günü kutlaması
SAĞLIK // 8 Mart 2017 Çarşamba 18:30 // Güncelleme: 8 Mart 2017 Çarşamba 18:30

Samsun’un Atakum ilçesinde özel hastanede “8 Mart Dünya Kadınlar Günü” kutlaması düzenlendi.

Hastanede Kadınlar Günü kutlaması
8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde VM Medical Park Samsun Hastanesi, arp sanatı eşliğinde kurduğu stantla misafirlerinin Kadınlar Günü’nü kutladı. Başhekim Opr. Dr. Mustafa Çağlar, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için, “Yaşamımızın doğumundan ölüme her anında varlıklarıyla onurlandığımız, ihtiyacımız olduğunda desteklerini esirgemeyen, eğiten, yetiştiren, bizi biz yapma yolunda yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren fedakar kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü en içten dileklerimle kutlarım” mesajını verdi.

Hastane içinde çalışan ve misafir olan tüm bayanların Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayıp ekibiyle birlikte karanfil dağıtan Başhekim Opr. Dr. Çağlar tek tek tüm odaları gezdi, misafirlerle ve yakınlarıyla sohbet etti, görüş öneri ve memnuniyetlerini dile getiren hastaları dinledi. Dr. Çağlar, çalışanları da ihmal etmeyip hepsiyle görüşerek bu özel günü anlamlı hale getirdi.