bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
SAMSUN DEMİRTAŞ’I KONUŞUYOR
Yazarlar // 28 Aralık 2022 Çarşamba 13:16

İsmail BAŞARAN

İlkadım Belediye Başkanı Necattın Demirtaş, AK Parti'ye katılacağı yönündeki iddialara karşı sessizliğini bozdu. Demirtaş, "Benim haberim yok, nasıl takılıyor bu rozet" derken, İYİ Parti İl Başkanı Hasan Aksoy da, "Sürekli spekülasyona dayalı iddialar ortaya atılıyor. Demirtaş, İYİ Parti'dedir" dedi.

Demirtaş için daha önce de MHP’ye katılacağı iddiaları ortaya atılmıştı hatırlarsanız. Madem Demirtaş bu kadar önemliydi,  AK Parti ve MHP neden kendisini seçim öncesinde aday göstermediler?

Bana göre bu söylentiler dedikodudur. Gerçi politikada her an her şey olabilir ancak Necaattin Demirtaş özü sözü bir insandır öncelikle. Dün ne dediyse bugün de onu söyler dün kendisini dışlayanların hiçbir zaman da yanında olmaz. Yani benim tanıdığın Necaattin Demirtaş rüzgârgülüne benzemez. Her rüzgârgülünün arkasında bir üfleyeni olduğunu bilir, o nedenle de arkasından kimseyi üflettirmez.

Söylentiler çoğalınca sadece MHP değil bir de AK Parti takıldı ağızlara. Neymiş, Demirtaş AK Partiden sonra da MHP’den de aday olabilirmiş.

Eğer Demirtaş bulunduğu İYİ Parti’den aday gösterilmez ise belki kendisine yeni yol arayabilir ancak İYİ Parti’nin kendisini bırakacağını sanmıyorum. İYİ Parti Samsun İl Başkanı Hasan Aksoy da bunların bir iddia olduğunu söylüyor sadece. Hasan Aksoy bunların sadece bir söylenti olduğunu ve AK Parti’nin burada seçimi kaybetmek niyetinde olmadığı söylentileri de ortalıkta dolaşırken Demirtaş’ın aklı bulanır mı? Hiç sanmıyorum.

AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Samsun’a geldiğinde Necaattin Demirtaş’a rozet taktı da Samsun halkı mı görmedi? Eğer Demirtaş AK Partiden aday gösterilecek olsaydı Sayın Cumhurbaşkanı mutlaka kendisine partisinin rozetini takar ve Samsun halkına tanıtırdı.

 

HASTALIK HALİNE GELDİ

Adam durmuyor ve sürekli zam yapıyor. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'in yönettiği Aralık ayı meclis toplantısında mezar yerlerine yüzde 10'luk zam teklifi görüşüldü. Bu teklifi kim neden getirdi Meclise ve sonrasında ne oldu?

AK Parti iktidarında her konuda zam yapılıyor da gidenden de haliyle zamlı ücret alınacak.

Mecliste 2023 yılında uygulanacak mezarlık fiyat tarifeleri oy çokluğu ile kabul edildi.  Mezar fiyatları Samsun’da Derecik Mezarlığı’nda ölüm öncesi alınacak mezar yeri fiyatı büyükler için 10 bin TL’den 11 bin TL’ye yükseldi. Helal olsun bu konuya evet demeyen meclis üyelerine.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir acilen doktora getirilmeli ve tedavi edilmeli. Çünkü zam yapmak adamda artık istek haline gelmiş ve hastalığa dönüşmüş. Bu hastalığın adına ne denilir bilemem ancak bir doktor çıkar da söylerse sevinirim.

 

YILBAŞI GELDİ ÇATTI

Yılbaşı geliyor. Aile reisleri çocuklarına hediye almanın yollarını arayacaklar önce sonra da ne alayım derdine düşecekler. Çiçek mi böcek mi alalım çocuklara diye düşünmeyin. Elbise mi diye aklınıza da getirmeyin. Bugünün çocukları yarının yetişkinleri olacak ve bu ülkeyi yönetmeye talip bile olacaklar, hatta yönetenler de çıkacak içlerinden elbette. İşte bu nedenle çocuklarınıza bugünden kitap okumayı aşılayın yeni kitaplar alın. Alacağınız kitaplarda tek bir insanın, padişahın Osmanlı döneminde nasıl açlık çektiğini insanların nasıl kul olduklarını unutmasınlar. Sonra da çocuklarınıza Atatürk’ün Türkiye Cumhuriyeti’ni nasıl kurduğunu ve bugün ne hale getirildiğini öğrensin bu çocuklar.

GÜNÜN SÖZÜ

Hayatta hiç kimseye güvenme, beyaz gülün gölgesi bile siyahtır.