bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Kazma Ne Zaman Vurulacak?
Yazarlar // 11 Mayıs 2020 Pazartesi 19:18

İsmail BAŞARAN

Hükümet ne yaptığını Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’in yerel yönetimler seçimleri öncesi en önemli projelerimden dediği Atakum ilçesini tam da ortasından ikiye bölen Hafif Raylı sistemin aklında yeni bir çarşı yapılacağı ve içinde işyerlerinin bulunacağı sözü ne oldu, buraya kazma ne zaman vurulacak?

Söz verip Samsun Halkından oy isteyen ve de alan Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı sözünü mü unuttu, yoksa sıra henüz o sözü tutmaya mı gelmedi. Galiba önce kendi kadrosunu kuruyor Mustafa Demir. Bakalım yeni kadroda kimler yer alacak?

Öncelikle bazı daire başkanları görevlerinden alınmış yerlerine Samsun dışından getirilenler atanmıştı. Bu görevden almalar ve yeni atamalar sürüyor galiba. Medya konusunda da değişiklikler yaşanacağa benziyor. Seçim öncesi yanında dolaştırdığı ve medya işlerini gördürdüğü kişileri kapının önüne koyduğu ve yerlerine yenilerinin gelmekte olduğu ifade ediliyor.

Gidenlerin, geldikleri günden bu yana Medya ile ilişkilerinin pekiyi olmadığı ve bunun da Mustafa Demir’i zora soktuğu söylentileri dolaşıyordu. Şimdi gelecek olanların da isimleri dolaşıyor, umarım gelecek olanlar da kendilerinden öncekiler gibi bir yıl dayanabilirler. Geleceği söylenen iki ismi de tanıyorum, ikisi de gazeteci. İkisi de daha önce birlikte çalışmışlardı, ancak işlerini özgürce yapmışlardı. Şimdi özgürlük kalacak mı yoksa bağımlılık olacak mı, zaman gösterecek.

Önce kadrolara vurulan kazmadan sıra yatırımlara gelirse Samsun’un Atakum ilçesi tamamen ikiye bölünecek. Buna Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci ve Atakum Belediye Meclisi nasıl bir tepki gösterecek zamanla ortaya çıkar.

 

AVM SORUNU

İş Merkezleri’nin açılacağı konusu tartışılmaya başlanırken gelen “Açılacaklar” haberi vatandaşı düşündürmeye başladı. Zincir Marketler ve Alışveriş Merkezlerinin açılması durumunda vatandaş ne yapacak merak ediyorum. İhtiyacını üne kadar yanında olan mahalle bakkalı ve manavından gidermeye devam mı edecek yoksa yine zincir marketlerin ve AVM’lerin yolunu mu tutacak?

Eğer AVM’ler açılırsa hastalık yeniden nüksedecek ve salgın haline dönüşecek mi? Böyle bir durumda vatandaş kimi suçlayacak? Küçük esnafa ambargo koyan ve AVM’lerin açılmasına soy verenler, salgının artması durumunda kendilerini suçlayacaklar mı veya hesabı kim soracak, sorulacak hesabı da kimler verecek?

 

GÜNÜN SÖZÜ

Nokta kadar menfaat için virgül gibi eğilme…