bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Demir Samsun'dan Gidecek mi?
Yazarlar // 13 Kasım 2021 Cumartesi 11:15

İsmail BAŞARAN

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir yaptığı hareketlerle yolcu olduğunu alenen ortaya koyuyor. Yanlış anlaşılmasın sakın yolcu derken Belediye Başkanlığı görevinden alınacağı gibi bir düşünce içinde değilim. Ancak Belediye Başkanlığı görevinin ardından Samsun’dan ayrılacağı izlenimini doğuruyor. Bugüne kadar yaptıklarına en son su zamanda ısrar etmesi tuz biber ekti.

Adam ısrar ediyor zamlarda, adan Samsun’da hayata geçirmek istediği bazı projelerde ısrar ediyor. Bu projelerden birisi akıllı sistem, bu akıllı sistem kime ihale edildi, kaç Samsun Büyükşehir Belediyesine, dolayısıyla da Samsun halkına kaç milyon liraya mal olacak?

Bu harcanan parayla kaç hastane veya okul yapılabilirdi Samsun’a, bunları hesapları yapıldı mı? Sistemin kurulmasında şirkete Samsun‘dan ortaklar var mı eğer varsa kimler bu ortaklar? Samsun’dan ortak varsa Belediye’nin üst düzey yöneticilerinden kimlerin tanıdığı çıkacak? Bu soruların yanıtladı merak ediliyor. Samsun Büyükşehir Belediyesi yöneticileri bu sorulara cevap verip halkı aydınlatırlar mı?

Gelelim soruya: Mustafa Demir Bakanlıktan Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na geldikten sonra görev tamamlanınca alt belediyelerden birisine mi başkan olacak, yoksa yeniden mimarlığa mı dönecek, yoksa Samsun’u terk mi edecek? Eğer Samsun’da kalmayı hedefliyorsa acaba çevresinde kendi partisinden bile arkadaşı kalacak mı?

Unutmasın ki bugün en yakınında olanlar ve iş verdiği kişiler ilk önce gemiyi ve de kendisini terk edecek olanlardır, bunu da unutmasın.

Unutulmasın ki Samsun’da AK Parti’yi liderlikten edecek olan konu Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’in hiçbir konuda halkın yanında olmamasıdır. Bunlardan en sonuncusu da su fiyatlarıdır. Samsun Büyükşehir Belediye Meclisi üyeleri de, özellikle AK Parti’li üyeler adeta Demir’e biat etmiş durumdalar, ne isterse yapıyorlar. Haliyle AK Parti’nin Samsun'daki oylarının düşmesine de farkında olmadan ortak oluyorlar.

GÜNÜN SÖZÜ

Oturarak yapabileceğin hiçbir şeyi ayakta, yatarak yapabileceğin hiçbir şeyi oturarak yapma.