bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Bitiş Noktası Göründü
Yazarlar // 29 Ağustos 2020 Cumartesi 12:43

İsmail BAŞARAN

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir'in talimatı ile belediyeye ait ekipler, dün sabah saatlerinde Yalı Kafe'ye gitti. Atakum Belediyesi'nin kullanımında iken İller Bankası'nın kararı ile Büyükşehir'e devredilen Yalı Kafe'de ekipler yıkıma başladı. Yıkım ekibi vurdular kazmayı ne varsa alıp götürdüler.

Yıktılar ancak işlerine yarayacak olanları da bıraktılar. Ekipler, Yalı Kafe'de bulunan kamelya ve özel bölümleri vinç yardımıyla yükleyerek götürdüler.  Onları da yıksaydınız ya, evinizin bahçesine mi koyacaksınız alıp götürdüklerinizi? Siz nasıl insansınız? Mustafa Demir nasıl bir yöneticisin? Hiç mi yapmayı düşünmüyorsun hep yapılanları yıkmak mı istiyorsun?

Söz konusu alan Millet Bahçesi olacakmış, orda millete kek ve çay dağıtılacakmış. Mustafa Demir sen ve partin artık bittiniz, bunu görüyorsunuz o nedenle de geriye vatandaşın kullanabileceği hiçbir mal bırakmak istemiyorsunuz.

Milletin malını adeta gasp ediyorsunuz, milletin vergileriyle yapılan işleri yakıp yıkıyorsunuz. Adeta milleti yok sayıyorsunuz. Ancak unutmayın ki artık sizin için deniz bitti. Çoğunuz için de siyaset bitti. Bunu bildiğiniz için de geride bir sağlam yapı bırakmak istemiyorsunuz, gittikten sonra arkanızdan teneke takacaklarını da aklınızdan çıkarmayın sakın.

AK Parti bu ülkede yasal yollarla kurulmuş bir siyasi partidir, uzun yıllardır da siyasettedir. Ancak yılların yorgunluğu olmalı ki yeni yüzler sahaya çok az sürülebilmektedir. Siyasette, yeni yüzlerin bulunmaması bitişin başlangıcının işaretidir.

Sayın Demir bu il ile ne alıp veremediğiniz var bilmiyorum, biraz da yapmayı düşünseniz olmaz mı? Gideceğiniz belli de gittikten sonra arkanızdan iyi olarak bahsetseler…

Yalı Kafe’nin yıkımı ile ilgili Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci yasal yolları zorlayacaklarını söylüyor da Türkiye’de yasaları doğru işlediği yolunda kaç kişinin olumlu bir düşüncesi var acaba?

Siyaset, vatandaşa hizmet için yapılan bir yarıştır bu doğru. Ancak yarışta bitiş noktası görülmüştür. Mustafa Demir bitiş noktasını gördüğü için olmalı yaptığı hareketlerle ipi göğüsleyemeyeceğini ortaya koymuştur. Demir’in yarışı kaybetmesi sadece kendisini bağlamıyor takımı da ilgilendiriyor…

Kısaca, Türkiye’nin diğer Büyükşehirlerinin birçoğunda olduğu gibi Samsun’da da koltuğun sahibinin değişeceği bundan sonra yapılacak ilk seçimde görülecektir.

 

GÜNÜN SÖZÜ

Aklın başına gelince, sakın pişman olacağın bir iş yapma. (Mevlana)