bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Zengin Yer Fakir Yutkunur
Yazarlar // 14 Temmuz 2020 Salı 01:11

İsmail BAŞARAN

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, emekli ve hak sahiplerinin farklı tarihlerde bankaya giderek mağduriyet yaşamaması için Kurban Bayramı ikramiyelerinin emekli aylıkları ile birlikte hesaplara yatırılacağını söyledi ya şimdi emekliler ne kadar senindi değil mi?

Saygıdeğer Bakan emeklilerle birlikte olmaya devam edeceklerini de söylemiş. Sağ olsunlar lütfetmişler. Ayın Bakan bu söylemlerde bulunurken acaba çarşı pazarın ne kadar attığını enflasyon rakamlarının nasıl aşağıya çekilmek istendiğini düşünüyor mu?

Zavallı emekliler de bu rakamlara ve paraların hesaplara hangi günlerin yatması konusundaki açıklamalara seviniyor.

Ey emekli kardeş senin hesabına minnacık bir tutar yatarken emekli vekil malı götürüyor, sen ise alacağın ikramiye için teşekkür ediyorsun. Sayın bakan sizi vatandaş için çalışasınız diye gönderdik oraya emeklilerden katbekat fazla maaş ve emeli ikramiyesi alırken bize tafra satmanız için değil. Dünya böyle işte, zengin yer, fakir yutkunur...

 

SOKAKLARA ÇIKILACAK MI?

Yarın 15 Temmuz kalkışımının yıldönümü. Türkiye son yılların en

Korkunç kalkışımından kurtuluşunu kutlayacak, ancak pandemi dönemi olduğundan kutlama nasıl yapılacak, sokaklara çıkılacak ve havai fişekler atılacak mı? Herhalde buna izin verilmez çünkü korona illeti kol geziyor.

Mesafe uygulaması yapılacak sanırım, ancak iktidar sokağa çıkma ve kutlamalara yasak getiremez, getirse de bu yasağı 15
Temmuz’u yasayanlar dinlemezler. Kendi adıma söyleyeyim, 15 Temmuz günü sağ isem sokakta kutlarım.

 

YENİ SEZON VE STAD

Samsunspor yeni sezona Türkiye Birinci Lig’i takımı olarak giriyor.

Süper Lig’den Birinci Lig’e oradan da ikinci lig’e düşen Samsunspor Yükseliş dönemine geçti.

Birinci Lig’e çıktı ve hedefi büyüttü, şimdi taraftar Samsunspor’un bu ligde kalmasını istemeyecek çünkü şimdiden hedef konuldu: Süper lig.

Hedefe varmak için merdivenleri koşar adım çıkmak güç olabilir o nedenle ağır ağır çıkmakta fayda var. Mesele sadece maddiyat değil, taraftarın takımın arkasında her zaman durmasındadır. Çünkü bundan sonraki yol inişli çıkışlı olabilir, morallerin bozulmaması gerekir.

Bir de madalyonun öteki yüzü var. Samsunspor’un karşılaşmalarını oynayacağı stadın eksiklikleri en kısa zamanda giderilmelidir. Eksiklikler ne mi? Örmek, stadın futbol için elverişli olup olmadığının yeniden ölçülerek taraftarın rahatlatılmasından başlayıp, iç mekânlarda tuvaletlerin ve suların yeniden gözden geçirilerek eksiklerin giderilmesidir.

Localarında oturanlar, taraftarın tuvalete bile gitmekte nasıl eziyet çektiklerini bilmezler, oralardan şikâyet gelmeyince de yöneticiler işlerin tıkırında olduğunu sanırlar.

Milyonların harcandığı stada insanlar tuvaletlere gitmekte zorlanıyorsa işe spor kelimesinin (S) harfinden başlamak gerekiyor herhalde. Asıl soru da bu eksikliklerin ki tarafından düzeltileceğidir.

Sahi stat tamamlandı ve Bakanlığa devredildi mi, stadın sahibi kim?

 

GÜNÜN SÖZÜ

Karanlığa küfredeceğine bir mum yak…(Konfiçyüs)