bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Zamlı Yönetim
Yazarlar // 8 Eylül 2022 Perşembe 19:54

İsmail BAŞARAN

Adalet ve Kalkınma Partisi Ülke yönetimi konusunda artık ipin ucunu kaçırmış durumda. Özellikle de Cumhurbaşkanlığı yönetim sistemi ile tek kişinin yönetin şekli sisteme geldikten sonra ülke tamamen yoldan çıktı, bir uçuruma doğru sürüklenir oldu. Son olarak da Motorine zam üstüne zam gelmeye başlandı. Zamlı fiyatlara vatandaş yetişemiyor akaryakıt almak üzere pompanın yanına gidenler fiyatları orada öğreniyorlar.  Samsun'da güncel akaryakıt fiyatları en son olarak 7 Eylül Çarşamba gününden itibaren geçerli olmak üzere motorine bir zam daha geldi. İşte Samsun'da akaryakıt fiyatları... Motorin: 25.46 lira, Benzin: 19.44 lira, Otogaz: 11.18 lira. Olarak işlen görüyor.

Pek yakında yeni fiyatların geleceğini de aklınızdan çıkarmayın sakın. Pompaya gittiğinizde fiyatların daha da arttığını görürseniz şaşırmayın. Yeni fiyatlar hemen pompaya yansır bunu da unutmayın.

Cumhurbaşkanlığı sisteminin gelmesinin ardından AK Parti Yönetiminin bazı kişilerinin isimleri gündemden düşmüyor. Eski isimlerin arasına Samsun Milletvekili Çiğden Karaaslan’ın da adı karıştı. Adı karışanları suçlamıyorum o beni aşıyor da suçlananlar ortaya çıkıp o suçlara karışmadıklarını açıklamalılar.  Çiğdem Karaaslan’ın da adının söylentilere karışması Samsun’da günün konusu oldu.

CHP Samsun İl Başkanı Fatih Türkel de, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan ile eşi Direnç Karaaslan hakkında kamuoyunda çıkan iddialar üzerine açıklama beklediklerini belirterek, 8 soruyu gündeme taşıdı.  Bakalım bu soruların yanıtları gelecek mi?

Kimse yargılanmadan ve de hakkında isnat edilen söylentiler suça dönüşmeden karalanmamalıdır. Bu ahlaka da yasaya da uygun değildir. Hakkında suçlamalar ileri sürülen Samsun AK Parti Milletvekili Karaaslan suçlamaların altından elbette kalkacaktır. Bunun için kendisinden ciddi açıklamalar beklenmektedir. Samsun halkı hem kendisinin hem de Samsun’un aklanmasını istemektedir.

Ayrıca bu söylentilerin gündemden düşmesi için AK Parti yönetimi de İktidar yönetimi vatandaşın başka konulara yoğunlaşmasını istiyor olmalı ki hemen akaryakıt zammı geliverdi gündeme.  İktidar bu söylentilere açıklık getirmezse suçlamaları kabul edecek demektir.

 

ENFLASYON DÜŞÜYORMUŞ

Enflasyon yükseliyormuş, iktidar böyle diyor. Ben de inanıyorum!  Enflasyon düşüyor diyen iktidar piyasada para sirkülasyonunun nasıl olduğunu da açıklasın bakalım.

Enflasyonun düştüğünü öne sürenler anlatsınlar bana, piyasada dolaşan paralar yeni mi kullanılmış mı? Hatta piyasada para var mı yok mu?

Bırakın enflasyonun düştüğünü ben size enflasyonun sıfıra indirilmesinin yolunu bile söylerim. Enflasyonun sıfıra indirmenin bir tek yolu var: Parayı ortadan kaldırın takas dönemini geri getirin enflasyon otomatik olarak sıfırı tüketsin. Olabilir mi bu peki? Hiç sanmıyorum. Enflasyonun düşmesinin yanı sıra piyasaları hareketli olması gerekmiyor mu? İşte o zaman sevinilir sanırım.

 

 

GÜNÜN SÖZÜ

Sizi başkalarının övmesini istiyorsanız, kendiniz hakkında iyi bir şey söylemeyin. (Pascal)