bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
YIKIM SIRASI MEYDANDA MI?
Yazarlar // 6 Aralık 2022 Salı 12:52

İsmail BAŞARAN

Haberi okuyunca şaşırmadım, böyle bir haberi de bekliyordum, orada meydana gelebilecek bir yıkılmayı ve hatta yıkımı da bekliyordum.

Cumhuriyet Meydanı’ndaki Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından işletilen otoparkta oluşan çatlaklardan bahsediyorum. Oraya aracıyla girip çıkanların büyük bölümü dikkat etmiştir oluşan çatlaklara.  Giriş çıkışlarda çatlakları görünce de “üzerime yıkılır mı” korkusu yaşamayan herhalde yoktur.

Ne yapılmalı? Sorusuna yanıt vermek kolay. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’in elinden kazma düşmüyor. Sürekli kendisinden önce yapılanları yıkıyor ya, sıra meydandaki otoparka gelmiş olmalıdır. Gelmediyse de sıraya alınmalı, otopark yıkılmalı ve yeniden yapılmalıdır. Hem nasıl olsa Mustafa Demir’in elinden kazma düşmüyor ya bir kazma da oraya vuruversin. Orasının yıkılması ile oluşacak mal kaybının önüne de geçmiş olur.

Eğer yıkmadan yıkılırsa orası, Büyükşehir Belediyesi araç sahiplerine ve sigortalara ne kadar para ödeyecek, o kadar parası var mı acaba? O nedenle bugünden hatırlatalım bunları. Önümüzde seçimler de var. Siyasiler o meydanda boy gösteriyorlar. Yarı sakat durumdaki meydanda miting yapılabilir mi? Yapılmaması gerekir. Yıkımda meydana gelebilecek can kayıplarının hesabını kim ödeyecek o zaman?

Konuyu Samsun Mimarlar Odası da gündemine almış durumda. Gündeme almak yeterli değil elbette. Bugünden konuyu yargıya taşıyıp önlem alınmasını sağlamak şarttır.

 

AK PARTİ MİLLETVEKİLLERİ

Ahmet Demircan, Yusuf Ziya Yılmaz, Çiğdem Karaaslan, Fuat Köktaş, Orhan Kırcalı. Bu beş milletvekilinden kimlerin yeniden milletvekili adayı olacaklarını şimdiden bilemem. Ne zaman açıklanır isimler o zaman ben de öğreneceğim. Bu nedenle bugünün milletvekili olduklarından bazı hatırlatmalar yapayım kendilerine.

Eğer yeniden siz veya aday gösterilecek olanların milletvekili seçilmesini istiyorsanız ve hatta AK Parti’nin bu başarısının sürmesinden yanaysanız yapmanız gereken Mustafa Demir’ frenlemektir. Samsun milletvekilleri olarak Samsun halkının parasının boşa harcanmasının önüne geçmek ve halkı yeni hizmetlerle buluşturmaktır.

Şimdi sıra Büyükşehir Belediye Binasında, o yıkılacakmış. Meydan yıkılacak, Meydandaki binalar yıkılacakmış. Arkadaş bırak artık bu yıkma işlerini Samsun’u yıkarak ilerletemezsin. AK Parti Milletvekilleri sizler de bu yıkıcı insanın yanında yer almaktan sandıkta hüsrana uğrayabilirsiniz. Benden hatırlatması, size düşen görev ise Mustafa Demir’e gerçekleri hatırlatmak.

 

GÜNÜN SÖZÜ

Asla vazgeçmeyin, kaybedenler yalnızca vazgeçenlerdir.