bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Soruşturmalar Sürecek mi?
Yazarlar // 15 Mart 2018 Perşembe 20:54

İsmail BAŞARAN

Samsun Büyükşehir Belediyesi'nin Atakum'da protokol cami yapılacağı gerekçesiyle 4 yıl önce Danıştay'ın iptal kararlarına rağmen yıktığı Tarım Meslek Lisesi arazisi ile ilgili olarak, Milli Eğitim Bakanlığı'nın, Okul Aile Birliği'nin ve bazı vatandaşların şikâyeti sonrası, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz hakkında Valilik oluru ile savcılık soruşturma başlattı. 
Olacağı buydu zaten. Türkiye’de yasalar varsa ve de bu yasalar işliyorsa, kimsenin ama kimsen in kaçması mümkün değil.
Keser döner sap döner derler ya işte böyle. Yusuf Ziya Yılmaz için artık keser de, sap da dönmüştür.
Sıra şimdi hesabın dönmesinde elbette…
Bu olay bana her gün önünden geçerken gördüğüm bir garabeti de hatırlattı. Bakarsınız o garabetle ilgili bir soruşturma da açılabilir.
Samsun’da bir cami ve çarşı yapılmıştı bir zamanlar. Bu çarşının içindeki büyükçe bir alan bir vakfa verilmişti ya. İşte o dükkândan bahsediyorum. Bugünkü değerinin ortalama on milyon lira, belki de daha fazla edeceği bir dükkân.
O vakıf kendi kullana ağı o dükkânı ne yapmıştı? Bir halı mağazasına kiraya vermişti.
Kısaca Samsun Büyükşehir Belediyesi bir vakfa getirim kapısı açmıştı, bu kapı halen açık duruyor.
Yakında bu kiralama olayıyla ilgili de bir soruşturma açılırsa şaşırmayacağım. Sadece keserin ve sapının değil hesabın da döndüğü günler geldi Yılmaz için.


BAKAN’IN SÖZLERİNİ ANLAMAMIŞIZ
Başbakan Binali Yıldırım, özelleştirilecek şeker fabrikalarına Tarım Kredi Kooperatiflerinin talip olmasının söz konusu olmadığını, Tarım Bakanı'nın bu yöndeki sözlerinin yanlış anlaşıldığını söyledi.
Hoppala Bakan ne demişti hatırlayalım:
Türkiye Şeker Fabrikası'na ait 14 şeker fabrikasının özelleştirmesi gelecek ay yapılacak. Türkiye Şeker Fabrikası'na ait 14 şeker fabrikasının özelleştirmesi gelecek ay yapılacak. 
Bakan çıkıp özelleştirilecek fabrikalara bu özelleştirmede Kooperatiflerin de fabrikaların satışına gireceğini söylüyor. Ancak Başbakan bu ifadenin vatandaşlar tarafından yanlış anlaşıldığını söylüyor. Yanlış anlaşılacak ne var bunda?
Yoksa özelleştirme yapılmayacak da vatandaştan habersiz başkalarına mı satılacak? 
Madem özelleştireceksiniz bırakın kim alırsa alsın ve vatandaş daha fazla para kazansın. Bu vatandaşla daha ne kadar dalga geçilecek, vatandaşın düşünceleriyle daha ne kadar alay edilecek acaba?