bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Samsunspor İYİ olacak
Yazarlar // 31 Mayıs 2018 Perşembe 22:22

İsmail BAŞARAN

Samsunspor’un iz bırakan başkanlarından İsmail Uyanık, kulübün içine düştüğü olumsuz durumdan kurtulabilmesi için kolları sıvadı ve bazı arkadaşlarıyla birlikte yeniden yönetime aday olduğunu açıkladı.

İsmail Uyanık öncelikle “Yeni bir takım kurulması” konusuna olumlu bakmadı, örüşünü açıklarken Samsunspor vurgusu da yaptı.

Demem şu ki “Göğsünde Atatürk arması olun” Samsunspor yine bu isimle mücadelesine devam edecek.

Bunun için haliyle çok çalışılacak, birlik ve beraberlik olacak.

Uyanık, Samsunspor’un dışa bağımlılıktan kurtulacağını, altyapısıyla üreten bir kulüp haline geleceğini de vurguladı basın toplantısında. Ayrıca kulübün bir şirket gibi yönetileceğini bunun için de bir şirket kurulacağını söyledi.

Yani Samsunspor ardık el açmayacak, üreten bir fabrika olacak ve kazanacak. Hem şehir kazanacak hem Samsunspor kazanacak.

İsmail Uyanık’ın söyledikleri kulağa hoş geldi. Uygulayıcılar belirlenince bu işin altından kalkılacaklardır.

Sözü şimdilik fazla uzatmayayım. Samsunspor’u iyi günler bekliyor.

Hoş geldin İsmail Uyanık, Samsunspor seni özlemişti. Basın toplantısında konuşurken gözlerinin içinin gülmesinden de anlaşıldı ki gönlünden çıkmadığına inandığım Samsunspor’u sen de özlemişsin.

Hayırlı olsun.

DÜNYA VE RÜZGÂRGÜLLERİ

Dünya adlı gezegenin bir ülkesindeki deniz kenarında bir kentte bir dönem belediye başkanlığı yapmış bir kişi yanına eşini de alıp deniz kenarındaki bir kafeye gitmiş. Eski başkan ve eşi çaylarını yudumlarlarken aynı kafeye o kentin büyük belediye başkanı girivermiş, yanında eşiyle birlikte.

Bir süre önce ayrı partiden politika yaptıkları için olsa gerek büyük belediye başkanı, çaylarını içen eski başkan ve eşinin yanına gitmişler. Büyük başkan selam verince eski başkan selamı almış ancak eşi oralı bile olmamış.

Büyük başkan bu kez hanımefendiye dönmüş ve rivayete göre şunları söylemiş:

Selam verdim neden selamımı almadınız?

Hanımefendi hiç istifini bozmadan cevaplamış soruyu:

Ben "rüzgârgülleriyle" konuşmam.

Olayın geçtiği gezegenin adı Dünya'dır.

O Dünya’daki şehir ise Samsun’dur.

Samsun Büyükşehir eski Belediye Başkanı merhum Muzaffer Önder'in hayatını kaybeden eşi Sebahat Önder, önceki gün Büyük Cami'inde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazı sonrası Bafra ilçesi Kolay beldesinde (eskiden beldeydi şimdi oy devşirme adına mahalle oldu) merhum eşinin yanına defnedildi.

Allah rahmet eylesin, sevenlerine sabır versin.

Sebahat Önder’in güler yüzü gözlerimin önünden gitmeyecek, rüzgârgülleri ise Türkiye’de, özellikle de Samsun’da hep hatırlanacak.

İyi olarak mı, kötü olarak mı bu sorunun cevabını da zaman gösterecek.

 

ORMANLAR VE ÇEVRE

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, "Türkiye'de bugüne kadar gelmiş geçmiş en çevreci iktidar AK Parti iktidarıdır. En çevreci parti de AK Parti'dir" demiş.

Der elbette, insanları da inandırır. Tabi söylediklerine inanmak isteyenleri inandırabilir sadece.

Sayın Karaaslan Ormanlar kesilerek çevreci olunmuyor. Ormanlar yakılınca Araplara satılmakla da çevreci olunmuyor.

Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde HES yaptırmak amacıyla derelerin kurutulmasıyla, maden aramak amacıyla orman kestirmekle çevreci olunmuyor.

Merak ediyorum Sayın Karaaslan, göreve geldiği yani AK Parti’den milletvekili seçildiği günden itibaren kaç fidan dikti, kaç fidan dikilmesine önayak oldu acaba.

Yeşiliyle ünlü Karadeniz’de, özellikle doğu Karadeniz’de ne kadar orman yok edildi, Ege’de Kaz Dağlarında kaç ağaç kesildi?

 

GÜNÜN SÖZÜ

"Herhangi bir millete benzemeye çalışan, onlardandır." (Hadis-i Şerif-Ebu Davud)