bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Samsunspor 1. Lig'e Doğru
Yazarlar // 25 Mart 2019 Pazartesi 13:21

İsmail BAŞARAN

Samsun’daki karşılaşmanın ilk beş dakikası tarafların birbirlerini tartmasıyla geçti. Konuk Niğde Anadoluspor savunmasını sağlama aldıktan sonda dörtlü bir yapıyla atak üstünlüğünü ele geçirmek istedi. Ancak Samsunspor bu baskıyı çabuk kırdı ve 8. dakikada Ramazan’ın asisti Bahattin’in tek vuruşuyla erken öne geçti ve rahatladı.

Erken golden sonra Niğde takımı Samsunspor’un üstüne hızlı gelmeye başladı,  oyun düzeniyle Samsunspor’un birinci bölgesinde topa daha çok sahip olmaya başladı bu nedenle de ev sahibi ekip çıkmakta güçlük çekti.

Niğde takımı atakta olduğu dakikalarda Samsunspor kazandığı toplarla çabuk rakip kale önünde tehlike yarattı. Samsunspor’un bu karşılaşmada şut yüzdesi yüksek oynaması taraftarı da heyecanlandırdı. Ev sahibi ekibin istekli olması taraftarı da heyecanlandırdı.

Samsunspor ilk yarı gol pozisyonuna çok girdi ancak sadece birinde topu filelerle buluşurdu. İlyas’ın sürekli gol araması ve kaleye şut çekmesi güzel de Samsunspor’un başka golcüleri de var. İlk yarının sonlarına doğru Samsunspor kendi sahasına çekilip 4 – 4 – 2 düzenine girince atak üstünlüğünü bir ara rakibine bıraktı. İlk yarı Samsunspor’un üstünlüğüyle sona erdi.

Samsunspor ikinci yarıya golle başladı. Abdülkadir’in pasında İlyas Samsunspor’u 2-0 öne geçirdi. Bu golle Samsunspor rahatlarken Niğde Anadoluspor gole rağmen yine oyun disiplininden hiç kopmadı. Karşılaşmanın sonlarına doğru oyunun üstünlüğü tamamen Samsunspor’daydı. Oyunun sonlarına doğru her iki takım da sonucu beğenmiş gibi oynadı. Samsunspor oyunun sonunda gülen taraf oldu.

Binci Lig’in kapısı biraz daha aralandı bu hafta.