bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Poşet Var Poşet
Yazarlar // 26 Şubat 2019 Salı 22:31

İsmail BAŞARAN

 

POŞET VAR POŞET

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan bir ara domates biber patlıcanla bozmuştu kafayı, ucuzlatacağız dedi ve de sözünün eri olduğunu ortaya koyup ucuzlattı da.

Pazarlardaki ucuzluğun marketlere de yansıyacağı söylendi ancak bu henüz gerçekleşemedi. Cumhurbaşkanı, marketlerdeki poşet fiyatlarına da taktı ve vatandaştan yerel yönetim seçimleri için oy isterken eline aldığı poşetleri gösterip piyasaları ucuzlatacağı sözünü verdi.

Alkıma takılıverdi, madem böyle ataklar yapılıyordu ve vatandaş ucuz ürün alabiliyordu, seçim öncesi neden gündeme getirilmedi bu iş? Anketlerdeki CUMHUR İttifakının oylarının gerilediği söylentileri gerçek mi değil mi bilmiyorum da, bu ataklar neden acaba?

Ey gidi koca Türkiye, ne hallere geldi vatandaşların, soğanı bırakın poşete bile muhtaç edildi.

Bütün bu kürsü naraları arasında vatandaşa bir hafta içinde iki kazık birden çakıldı. Akaryakıt fiyatları bir haftada iki kez zamlandı. Hem ucuz sebze meyve diyeceksiniz hem de nakliye ücretlerine zam yapacaksınız.

Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diye sormazlar mı adama diyeceğim de maalesef soramıyor vatandaş. Acaba korkudan mı sorulamıyor soru yoksa soracak vatandaşa “Ananı da al git” denilecek diye mi?

 

VATANDAŞ NEDEN İNTİHAR EDİYOR

Son günlerde intihar vakalarının artış göstermesi üzerine İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, konuyu Meclis gündemine taşıdı.

Yaşar, Samsun’da son bir ay içinde 6 intihar vakası olduğuna dikkat çekti.

İntiharların altındaki sosyolojik nedenin ülkede yaşanan ekonomik kriz olduğu vurgusu yapılıyor yapıldığına da dikkat çekti Yaşar.

Gelelim soruya; Bu intiharlar neden oluyor. Vatandaş durup dururken mi canına kıyıyor yoksa geçim sıkıntısı mı çekiyor?

Türkiye’de BEKA sorunu var diyenler, Türkiye’de aslında açlık ve geçinebilme sorunu var, ne olur bunu da görün artık. Ve de bu işe iki yıl milletvekilliği yapanların ömür boyu maaş almalarıyla ilgili yasayı değiştirin.

 

GÜNÜN SÖZÜ

Bir insan parmağını başkasına uzatınca, üç parmağının da kendisine uzatıldığını unutmamalıdır.  Louis Nizer