bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Öğrenilecek Çok İş Var
Yazarlar // 3 Aralık 2018 Pazartesi 16:36

İsmail BAŞARAN

Samsunspor oyunu rakip sahasına geçince savunmada büyük açıklar verdi. Çünkü rakip Uşakspor sahada ilk yarı boyunca ataklarında hızlı çıkınca Samsunspor kalesinde tehlikeler yaşadı.

Ev sahibi Uşakspor oyunun başından 21.  dakikaya kadar savunmadan hızlı çıkışlar yaptı ancak bu çıkışlarda geri dönmekte zorlandı. Bu geri dönüşlerden birinde Samsunspor’un hızlı ayaklarından biri gerçekleşti ve Samet takımını 1 -0 öne geçirdi.

Golden sonra panikleyen Uşakspor olunca Samsunspor daha rahat top çevirmeye ve ayağa oynamaya başladı. Karadeniz ekibinin haftalardır sürdürdüğü savunma arkasına uzun top atma anlayışını Uşakspor karşısında ayağa paslarla rakibin üzerine gitme ve gol arama olarak görüldü.

İlk yarının son dakikalarına doğru Samsunspor’un kontrollü bir şekilde savunmaya çekilmesi rakip Uşakspor’un atak üstünlüğünü eline geçirmesine neden oldu ancak bu ataklar bir sonuç vermedi.

İkinci yarıya Samsunspor kontrollü başladı oyunu orta sahada kabul ederken ani ataklarla ikinci golü aradı ve 67. dakikada aradığını buldu. Erhan ustalığını konuşturup takımını 2-0 ene geçirdi.

Bu golden sonra Uşakpor’un kazanma isteği yerini kaybetti. Ev sahibi isteksiz haline gelince Samsunspor oyunu tamamen rakip sahaya yıktı. Kırmızı Beyazlı ekip uzaktan şutlarla üçüncü golü aradı.


Bu galibiyet kimseyi aldatmasın, tamam Samsunspor üstündü ancak rakibin kontrataklarında zaman zaman savunmasında açıklar verdi.

88. dakikada Murat takımının bir golünü attı.


Karşılaşmanın bütününde Samsunspor savunmasını hep kalesine yakın kurdu, daha önceki karşılaşmalardaki gibi yine galibiyeti koruma amacı güttü. Böyle olunda da kalesinde bir gol gördü.

Bu takıma birisi “en iyi savunma hücumdur” doğruluğunu öğretmesi gerekiyor.