bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
MHP ve Er Meydanı
Yazarlar // 13 Eylül 2018 Perşembe 10:03

İsmail BAŞARAN

MHP Samsun İlkadım eski başkanı Hüseyin Murat Ordu “Avantacılık” suçlamasında bulunup bir rapor hazırladığını ve bu raporu parti merkezine sunacağını ileri sürdü.

Raporda bazı yöneticilerin Belediyelerde akçeli işlerin peşinde koşup paralar istendiği iddiaları da yer aldığı sızan haberler arasındaymış.

Doğru mudur değil midir bu konu araştırılınca ortaya çıkar elbette, ancak Sayın Ordu bu raporu neden tam da seçim arifesinde hazırlamış olabilir?

Öyle ya aday adayları belirlenecek belki birilerinin istediği isimler aday olacak veya olamayacak şimdi kavga bu mu?

Eğer böyleyse yanlış yolda ilerliyor bazı partililer. Bu işin doğru yolu Samsun’da AK Partinin göstereceği adayı desteklemek değil, MHP'nin kendi adaylarını seçip aday göstermektir.

MHP Samsun’da bunu yapabilecek mi?

Eğer yapabilirse hem rüşdünü ispat etmiş olacak hem de AK Partinin MHP'yi ne kadar desteklediği ortaya çıkacak. Eğer AK Parti MHP'yi desteklemezse ki tabanda desteğin olmayacağı kanısındayım, ortaklık bozulacak mı?

Seçim meydanı, güreş meydanı gibidir. Yağlanırsın önce sonra da rakibinin karşınına çıkarsın, rakibini önce yorar sonra da sırtını yerine getirirsin.

MHP bakalım meydana çıkacak er gibi mi olacak yoksa tribünden birisini destekleyip ardından da “benim desteklediğim aday kazandı ya” mı diyecek. Yani elin şeyiyle, galibiyetiyle mi yine avunacak?

İktidar destekçisi MHP, hiç olmazsa yerel yönetimlerde destekçi değil de meydana çıkan güreşçi ol da kazanmak için uğraş ver.

Ülkücülerin başlarını yine yere eğdirme.

Çakalın sesi kurt uluyana kadar duyulur.

Yoksa MHP kurt olmayı mı unuttu?

 

BİR SAĞLIK MERKEZİ

Samsun’un Yakakent ilçesinde bir sağlık merkezi var. Ne hikmetse zamanında kentin üst noktalarında bir yere yapılmış ve yıllardır burada hizmet veriyor.

İlçe halkı Sağlık Merkezi’nin yukarılarda bir yerde olmasından huzursuz oluyor.  Huzursuzluk da orada verilen hizmetten değil, merkeze gidebilmenin zorluğundan kaynaklanıyor.

İlçe halkının giderken çektiği zorluğu bir de ben çekeyim dedim ve yola koyuldum.

Merkez Atatürk Heykelinin bulunduğu park olarak alınıyorsa, çıktım yola git babam git. Sağlık ocağına dilim dışarıda gidebildim. Bu Sağlık Ocağı’nı buraya yaptıranlar gidecek olanların sağlık sorunu bulunanlar olduğunu hiç mi hatırlamadılar.

Yakakent sağlık ocağına yürüyerek gidebilenler hasta olduklarını söylemesinler inanmam. Çünkü oraya yürüyerek gidebilecek olanlarda asla sağlık sorunu yoktur.

Peki, nereye yapılmalı, yer mi aranıyor bunun için, Tarım İlçe Müdürlüğü var ilçenin ortasında oraya yapılabilir, Tarım İlçe Müdürlüğü ise Sağlık Merkezi’nin bulunduğu yer olabilir.

Biz böyleyiz, plansız programsız işler yaparız.

Tarım alanı olabilecek bölgeye Sağlık Merkezi yaparız, Sağlık Merkezi olabilecek yere de Tarım İlçe Müdürlüğünü koyarız.

Bakalım ilçenin bu sorunu çözüme kavuşacak mı, yoksa hastalar yakındaki ilçe Alaçam’a getirilsin mi denilecek..

 

GÜNÜN SÖZÜ

Atı alan Üsküdar'ı geçti. Biz takibe devam ediyorum merkez. Tamam!..