bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Kıraathanede Neler Olacak?
Yazarlar // 5 Mart 2019 Salı 23:06

İsmail BAŞARAN

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Samsun Cumhuriyet Meydanı’nda halka hitabedenken Millet Bahçeleri ile ilgili ifadeleri dikkatimi çekti.
Erdoğan Samsun’da da Millet Bahçeleri yapılacağını söyledi bu bahçelerin bir bölümünün Millet Kıraathanesi olacağına da değindi.
Nedir kıraathane?
Türk Dil Kurumu kıraathaneyi tarif ederken iki konuya dikkat çeliyor. Genelde işsiz güçsüz, avare insanların zaman öldürmek için gittikleri, tavla, okey ya da kâğıt oyunlarının oynanabildiği, çoğu zaman duman altı mekânlar mı olacak oralarda yoksa müşterilerinin okumaları için gazete ve dergi bulunduran, geniş, temiz ve iyi döşenmiş kahvehane mi olacak adı geçen kıraathaneler?
Bir de hangi gazeteler ve kitaplar yer alacak kıraathanelerde?
Cumhurbaşkanı Samsun’da yapılacak Millet Bahçesinde de gençlerin derslerini çalışabilecekler mi ücretsiz olarak çaylarını içebileceklerini keklerini yiyeceklerini anlattı.
Samsun’a yapılacak projeleri anlatırken ilçeleri de es geçmeyen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Yakakent adını söyledi mi söylemedi mi anlayamadım. Herhalde unutmamıştır da belki oraya yatırım yapılmayacaktır.

ATAKART DA NE?
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı AK Parti Atakum Belediye Başkanı Adayı Zihni Şahin, “Belediyeler hayatın her alanındadır. Belediyeler o nedenle insan merkezli olmalıdır” dedi.
Şahin hizmet ve yatırımların yanında Sosyal Belediyecilikte de insanlarımızın ihtiyaçlarını esas alacaklarını ifade etti. Bunun için de Atakart düzenleyeceklerini dile getirdi. Unutulmuş hiç kimse bırakılmayacağını da sözlerine ekledi.
Türk halkı tolum olarak dayanışmaya zaten önem veriyor, bunu tüm dünya da biliyor. Şahin “unutulmuş hiç kimse kalmayacak” diyor.
İyi de insanlar kuru soğana muhtaç hale kendileri mi geldi yoksa İktidarın yanlış tarım politikaları sonucu mu bu durumda.
Muhtaç olanlara kart dağıtılacakmış, iyi güzel de bu insanlar için çalışma alanları açsanız daha iyi olmaz mı? Verilecek bu kartlar oy atanlara mı dağıtılacak yoksa gerçekten muhtaç olanlara mı, bunu kim denetleyecek?

GÜNÜN SÖZÜ
Eğer bir yalanı yeterince uzun, yeterince gürültülü ve yeterince sık söylerseniz insanlar inanır. İnsanları bir yalana inandırmanın sırrı, talanı sürekli tekrar etmektir. (Joseph Goebbels – Hitler’in Propaganda Bakanı)