bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Kalıcı mı Olacaklar?
Yazarlar // 27 Temmuz 2021 Salı 08:47

İsmail BAŞARAN

 

Türkiye yeni bir göç dalgasıyla karşı karşıya diyecektim ancak diyemiyorum çünkü insanlar akın akı n geliyorlar. Bizim kapılar da herkese açık ya gelsinler gelmesine de ekmeğimize neden ortak oluyorlar?

Kendi topraklarını koruyamayanların bana ne hayırı olacak? Konuk olacaklaarsa sorun yok, ancak Suriyeliler gibi kalıcı olacaklarsa işte o zaman sorun var. Çünkü bir söz vardır, misafir misafirden hoşlanmaz ev sahibi hiçbirinden hoşlanmaz derler.

Türkiye’de bu filmi daha önce gördük. Suriyeliler gelecek ve buradan Avrupaya gideceklerdi. Olmadı, Avrupa istemedi, sınır kapılarımızden çıkmak isteyenler geri gönderildi ve misafir dediklerimiz başımıza bela oldu.

Cami ve Külliye yapımlarına harcanan benden alınan vergilerden oluşan paralardan bir fon oluşturmayın, bu olaylara izin veren milletvekillerinin maaşlarından kesilip oluşturulacak fondan gelen konuklara baksanız olur mu acaba?

Gelen Suriyeliler için Suriye topraklarında evler şehirlere yapıyormuşuz, depremlerde dıkıloan evleri yapılamayan ve deprek paralarının iç edildiği Türkiye bunları kaldıracak durumda değil artık. Gelecek, hatta akın akın gelen Afganlılar da Suriyeliler gibi kalıcı olacaklar mı topraklarımda?

Nasıl yönetiliyoruz çözemiyorum, sınırlarımız yol geçen kanına dönmüş gelen kalıyor biz kendilerine yardım ediyoruz. Baba verilecek maaş zammını tırtıklayanlar şimdi de Afganlılara yardım yapacaklar. Yapacaksanız kendi bütçenizden Sarayın bütçesinden kesin de verin. Aktidar artık vatandaşa güvenmesin. Çünkü verecek canımızdan başka bir şeyimiz kalmadı.

Eğer Afganlılar kalıcı olacaksa Samsun’un nasıbine ne kadar düşecek? Suriye ve Iraklıların kurdukları mahalleler ve sokaklar ortadayken bir de Afganllar çıkarsa duman oluruz. Nedeni basit, çünkü gelenler kendi Getto’larını kuracakları gibi Samsunluların da huzurlarını kaçıracaklar. Çiftlik Caddesi ve çevresindeki sokaklarda olduğu gibi diğer cadde ve sokaklara da yerleşecekler. Zaman içinde gelenlere göre azınlıkta kalınacak ve bunlar seçme ve seçilme hakkı da isteyecekler, mahalleleri ve kentleri yönetmeye başlayacaklar.

Bunu adı planlı bir işgal girişimidir ve arkasında bazı güçler vardır. Bu güç oraklarının içerideki işbirlikçileri de siyaseten buna yol vermektedir. Son zamanlarda Türkiye kendini yöneten bir ülke olmaktan çıkmış dışarıdan yönetilen bir ülke haline dönüşmüştür. 

GÜNÜN SÖZÜ

Siyaset cambazlığına giren bir adam, iradesine dikkat etmelidir; çünkü syaset karakteri bozar. (BİSMARCK)