bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
İstikrar Yok Diyenler
Yazarlar // 3 Ekim 2018 Çarşamba 21:24

İsmail BAŞARAN

Garip garip söylentiler dolaşıyor ortalıkta “istikrar yok” deniliyor. Ne demek istikrar yok. Türkiye’de piyasalarda istikrarın babası var babası.

Milletvekilliği maaşlarına istikrarlı bir şekilde zam geliyor mu, geliyor. Doğalgaza, elektriğe ve iğneden ipliğe zam geliyor mu, geliyor.

Hani istikrar yoktu?

İstikrarın ağababası var Türkiye’de kimse yalan yanlış yazıp konuşmasın.

Emekli dul ve yetimlerin maaşları yerinde sayıyor mu, sayıyor. Bu kesim yıllardır geçim zorluğu çekiyor mu, çekiyor.

Bir de bazıları utanmadan Türkiye’de istikrar yok diyorlar.

Türkiye’de istikrarlı işler olduğu gibi istikrarsız yönetimler de sürüp gidiyor.

Örnek mi?

O kadar çok ki, Başkanlık sisteminin bir bakanı ki bu bakan damat olan Berat Albayrak maliyeyi Yurt dışındaki bir şirkete devrediyor.

Kısacası ben yönetemiyorum, alın siz yönetin demeye getiriyor.

İktidardan vazgeçtik de muhalefetten bile “Yönetemiyorsan bırak git”  diyen çıkmıyor. Yani iktidarı yapamadığı işlerde eleştiremeyen muhalefet de istenileni veremiyor. Yıllardır muhalefette kalan CHP’nin de galiba bir değişime ihtiyacı var. Kemal Kılıçdaroğlu girdiği seçimlerin büyük bölümünü kaybetti.

Yerel yönetim seçimleri öncesinde AK Parti ile MHP arasındaki ittifakın süreceği yolunda sinyaller alınırken, Bir diğer bloğun olup olmayacağı veya kimlerden oluşacağı netlik kazanmamağı görünüyor.

Türkiye seçim öncesi yine aynı telden çalıp oynuyor. Kısacası bugüne kadar olduğu gibi, siyasetteki istikrarsız tutum istikrarlı bir şekilde sürüyor.

Kısacası istikrar yok diyenler milleti kandırmaya çalışıyor…

 

PARKOMAT VE ŞAHİN

Bafra Belediye Başkanı seçildikten sonra Yusuf Ziya Yılmaz’ın milletvekili seçilmesiyle Samsun Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na Meclis Kararıyla gelen Zihni Şahin’in Samsun’un çeşitli yerlerindeki afişleri görünce düşünüyorum; Şahin bu işi kafasına koydu galiba.

Eğer aday gösterilip seçilirse problem yok. Seçilemezse ve hatta aday da gösterilmezse bir trahoma yaşabilir ve o zaman psikolojik desteğe de ihtiyaç duyabilir.

Bunlara şimdiden dile getireyim ki Şahin sonradan üzülmesin.

Zihni Şahin Samsun’dan oy almak istiyorsa seçimlerden önce şu parkomat bilmecesini kesin çözüme kavuşturmalıdır.

Çünkü vatandaş bu parkomat işinden bıkmış durumda.

Allah esirgesin sandıktan bu kez parkomat çıkabilir.