bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
İstasyonlar Çoğaltılmalı
Yazarlar // 24 Ocak 2023 Salı 12:09

İsmail BAŞARAN

Samsun Büyükşehir Belediyesi engelli vatandaşların elektrikli araçlarının şarj edilmesi amacıyla istasyonlar kurdu. Çeşitli bölgelerde kurulan istasyonlarda engelliler araçlarını şarj edebilecekler. Bu uygulamaya da başlandı. Uygulama ilgi görmesinin yanısıra yararlı oldu. İstasyonların ilgi görmesi ve kullanımının hayatı kolaylaştırması üzerine sayılarının artırılması istendi. Büyükşehir Belediyesi isteği yerine getirir mi? Elbette getirir. Sistemi kuran Belediye engelli yurttaşların yaşamlarını kolaylaştırmak için yeni istasyonlar açabilir ve bunu da en kısa zamanda yapacağa benziyor.

Evet, istasyonların çoğaltılması durumunda elektrikli araçların sayılarının artacağını da görürüz. Bu konuda dikkat edilmesi gereken bir durum var. Samsun’da akıllı sisten kuruldu, araçların ve yayaların birbirlerine yol vermeleri sistemiyle kazaların önlenmesi amaçlanıyor. Elektrikli şarj istasyonları sadece Büyükşehir merkezinde m kullanılacak, ilçelerde de uygulama kullanılır duruma getirilecek mi? İlçelerde de kullanılması durumunda engelli araçlarında kullanılacak elektrik fiyatları ne kadar olacak? İndirim uygulanacak mı? Elektrikte indirim uygulanmaması durumunda engellilerin hayatları yine güçlenecektir.

Konuyla ilgili Samsun Büyükşehir Belediyesi fiyatların düşürülmesini de sağlar mutlaka.

 

İSTANBUL’DA ŞOV

Samsunspor hafta sonu İstanbul’da Eyüpspor ile karşılaştı. Siyah, kırmızı, beyazlı takım adeta şov yaptı, bir grup taraftarın izlediği karşılaşmada.

Samsun’da yeni stadımız gözümün önüne geldi. İstanbul’da Eyüp stadı sadece çimi iyiydi. Tribünler yeterli değildi, giriş çıkışlarda yer bulabilmek mucize gibiydi. Samsunspor işte böyle bir takımla oynadı İstanbul’un içinde. Stada girmek bir dert, çıkmak bir başka dert.

Samsunspor artık oyun düzenini oturtmuş, savunması oturmuş rakip üzerine baskıyı kurabiliyor ve gol ayakları topa hâkim.

Samsunspor’un en önemli silahı taraftarıdır.

CHP Milletvekili Sayın Neslihan Hancıoğlu Samsunspor’un en önemli taraftarlarından birisi. İçeride, dışarıda Samsunspor’un yanında bulunuyor da Samsun’da başka milletvekilleri de var. Kendilerini Samsunspor karşılaşmalarında ben görmedim.

Samsunspor iç sahada istediğini zaman zaman buluyor, önemli olan dışarıdan puan toplayabilmek. Bunu başarınca bir üst lige çıkmak da kolay oluyor. İstanbul’daki şovda taraftarın baskısını da unutmamalı.

GÜNÜN SÖZÜ

Gerçeğe ancak tek yoldan gidilir, ama ondan uzaklaştıran binlerce yol vardır. (La Bruyere)