bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
 İlçeler Arasında Ayrımcılık
Yazarlar // 22 Eylül 2022 Perşembe 13:49

İsmail BAŞARAN

Yapılan açıklamaya göre, Samsun’un sadece Canik 320, Çarşamba 600, Havza 150, İlkadım 200, Kavak 200,  19 Mayıs 380, Merkez 1900 ilçelerinde sosyal konut yapılacağı dile getiriliyor.

Soru şu: Atakum, İlkadım, Tekkeköy, Alaçam, Asarcık, Ayvacık, Bafra,  Lâdik, Salıpazarı, Terme, Vezirköprü, Yakakent ilçelerinde sosyal konut yapılmayacak mı?  Merkez derken, Atakum ve İlkadım da bu rakamın içine giriyor mu? Ayrıca Merkezin hangi ilçesinin hangi mahallelerinde konut yapılacak? Bu bölgelerde yıkılacak konutlar belirlendi mi yoksa rastgele mi başlanacak işe?

İsimlere bakılırsa ilçeler arasında bir ayrımcılık var Samsun’da. Aklıma gelen soru şu: Seçimlerde AK Parti ve CUMHUR İttifakı bileşenlerine yeteri kadar yani seçim kazanacak kadar oy çıkmayan ilçelere mi yapıldı ayrımcılık?

İşin bir de konutların yapımı öncesinde vatandaştan para toplanması durumu var. S sosyal konut deprem bölgelerinde yapılacağı duyurulan ve çoğu sahiplerini bulmayan konutları getiriyor insanın aklına. Depremlerde yıkılan konutların yerlerine yenileri yapılıp dağıtıldı mı ki sosyal konutlar? İktidarın bu konuda yaptığı işlerde olumlu sonuçlar verdiği söylenemez.

 

SEÇİM YAKLAŞIYOR MU?

Yapılanları olumlu bulan da var olumsuz bulan da. Seçmenin büyük bölümü AK Parti teşkilatlarının halkın arasında olmadığı yolundaki söylemleri artık gerçek değil. B kanıya nereden vardım? Çünkü gözlerimle gördüm. Görevden alınan AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman'ın yerine Ersan Aksu'nun görevlendirilmesinden sonra İktidar Partisi’nin sahada çalışmaları hızlandı. Samsun İl Başkanı Ersan Aksu koltukta oturma yerine halkın içinde dolaşması seviyor olmalı ki halkla birlikte oluyor. Önceki gün Yakakent ilçesinde halkın arasındaydı, konuştu dert dinledi.

Eğer iktidar partisi yöneticileri de halkın arasına girmeye başladıysa sanırım seçim yaklaşıyor. Seçim ille de zamanında mı yapılacak? Basın seçim olur mu olmaz mı? Seçmenin muhalefet kanadı sandığın bir an önce gelmesini istiyor iktidar kanadıysa zamanında seçim istiyor.

 

GÜNÜN SÖZÜ

Bilgili bir ahmak, cahil bir ahmaktan daha çok ahmaktır. (Moliere)