bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Gönüllere Girin
Yazarlar // 25 Haziran 2021 Cuma 16:05

İsmail BAŞARAN

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin blediye başkanlarıyla bir toplantı yaptı.v Bilgisayar üzerinden yapılan toplantıda Sayın Cumhurbaşkanı Partisinden seçilen belediye başkanlarına çneride bulundu. Öneri ilginçti ve herhalde eksikmleri dile getiriyordu.

Sayın Cumurbaşkanı Erdoğan, AK Partili belediye başkanlarını uyarırken “Prensiplere uyun ve gönüllere girin” ifadesini kullandı. Bu ne demek diliyormusunuz, aralarında Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’in de bulunduğu bazı beleiye başkanları prensiplere uymuyor ve gönüllere girmiyorlar anlamı taşıyor ifade.

Şimdi Samsun hakının tamamına soralım buradan: Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir gönüllere giryor mu? Bu soruya AK Parti’li seçmen evet yanıtını verir de AK Partili olmayan seçmenler evet mi yoksa hayır mı derler?

Samsun’da yaşayan milyonlardan yüzde kaçı acaba Belediye Başkanı’nın çalışmalarını beğeniyor ve başkan gönüllere girebiliyor?

Sayın Cumhurbaşkanı “özellikle imar düzenlemelerinde asla şaibeye yer vermeyecek şekilde adil ve açık bir çalışma ortaya koymanız gerekiyor.” AK Parti’li  elediye başkanları arasında şaibeye yer verenler mi var ve bunların arasında Samsun Büyükşehir Belediyesi bulunuyor mu?

Gönüllere girin talimatı bir gerçeği mi ortaya koyuyor? Gerçek, “AK Parti’li Belediye Başkanları gönüllerde değil” olarak adlandırılabilir mi? Samsun Büyükşehir Belediyesi kaynaklarını yıkıp yapmayı iş sanarak harcayacağına verilen Sanayi Sitesini tamamlama ve esnafa sahip çıkmaya ayırabilir mi? Yoksa sadece liman ve çervresinde yeni iş merkezleri açmak amacıyla mı kullanacak? Düne kadar yanlarında olduğunu söylediği yabancılar pasarı esnafını da karşısına mı alacak? Böyle  bir düşünde zaten zor geçeceği tahmin edilen seçimleri daha da zora sokmaz mı? Esnafın bir başka yere taşınması ile boşalacak bölgeye açık AVM mi yapılacak ve yerler kimlere satılacak? Bölgedeki düğün salonları ne olacak, kimlere peşkeş çekilecek araziler?

Bu prpjelerinin sonu pek de hayırlı değil galiba, şimdiden esnaf momurdanmaya başladı. Sayın demir “ekmek ve açlık insanlara her türlü olumsuzlukları yaptırabilir” bunu sakın unutmamanı gerekir. Samsun AK Parti Milletvekilleri de halkın içina katılıp gerçekleri görmelidir, Samsun sadece AK Parti’liğ seçmenden ibaret değildir. Hatta AK Parti’den ayrılan ve doğan partiler de artık kendilerine taban yapkamtadir. Yeni kurulan partilere MİLLET ittifakından gelenler olmayacağı ve gelenlerin  AK Parti’den kopanlar tarafından oluştuğu göz önünde bulundurulmalı, bu kopuşlar daha fa artmadan İktidar bir an önce seçime gitmeli tabanını sıkı tutmalıdır. Eğer 2023 umut olduysa CUMHUR İttifakı için hüsran olabilir o tarih.

 

GÜNÜN SÖZÜ

Atatürk; İnsanlar arasında hiçbir renk, din, ırk ayrımı gözetmeyen bir uyum ve işbirliği çağının öncüsüdür. (UNESCO)