bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Durmak Yok
Yazarlar // 16 Ekim 2019 Çarşamba 07:27

İsmail BAŞARAN

AK Parti’nin sloganı, durmak yok yola devam şeklindeydi, ancak kelimeler değişti son zamanlarda. “Yola devam” yerine “zamma devam” kelimeleri geliverdi. İktidar partisi en azından verdiği sözlerin “devam” tarafını tutuyor. Tutuyor da iktidar maaş zamlarına kaşıkla yaptığı zamları kepçeyle geri alıyor.

Artık vatandaş bıktı, tam sesini çıkarmaya başlayacaktı ki önüne sınır ötesi harekâtı taşı konuldu.

Asker sınır ötesinde teröristleri temizleme uğraşı içindeyken vatandaş açlığını unutacak sanılıyor. Ancak hesap yanlış yapılıyor, insan açlığını bir türlü unutamıyor. Sürekli yapılan zamlara da yavaştan sesler yükselmeye başladı. Köprü, otoyol, elektrik, doğalgaz ve daha nice kalemlere zamlar yağmur gibi yağıyor, ekonomimizin dibe vurmakta olduğunu da kimse dillendiremiyor.

Yoksa hemen vatan haini olarak yaftalanmak var, sonra da atılan çamuru temizlemek çok zor. Samsun Büyükşehir Belediyesi de durmadan zamları sürdürüyor.

Büyükşehir Belediyesi Samsun’da insanların hayat şartlarını kolaylaştıracak hangi işleri yapıyor bileniniz var mı, yoktur elbet, çünkü böyle bir çalışma yok.

Büyükşehir Belediyesi yeni hizmetler yapacağına eskileri yıkıp yerine yeni bir şeyler yapmayı vatandaşa hizmet etmek sanıyor.

Bunlardan birisi de

Bankalar Caddesi'nde bulunan Anakent İş Merkezi'nin yıkımının gündeme getirilmesi var. Burası yıkılacak ve yerine otopark yapılacakmış. Böylece de kent merkezindeki otopark sorunu çözüme kavuşacakmış…

Ne iyi değil mi, başkasının yaptığını yık, yerine otopark yap sorunları çözüyorum de…

Bu davranışlar bana bilinen bir Nasreddin Hoca fıkrasını hatırlattı. Bir genç Nasreddin Hoca'ya gidip sormuş: Hocam tuvalette sakız çiğnemek günah mıdır?

Hoca "Hayır, değildir" demiş ve sonra da devam etmiş: Ancak sen yine de çiğneme. Görenler  .ok yediğini sanırlar…

 

GÜNÜN SÖZÜ

Bazı horozlar, güneşin onların yüzünden doğduğunu sanırlar. (Theodor Fontans)