bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Demir Kimin Yanında
Yazarlar // 1 Mart 2023 Çarşamba 21:31

İsmail BAŞARAN

Samsun’da Büyükşehir Belediye Başkanı AKP’li Mustafa Demir’in vatandaşa karşı uyguladığı garip davranışlar artık Samsun halkını isyan ettirir duruma getirdi. Mustafa Demir’in belediye yönetiminde bulunduğu süre içinde neler yaptığını bulmak AK Parti’nin kurucularına kalmış. Arayacaklar mı Mustafa Demir’in halkın yanında mı yoksa karşısında mı olduğunu bulması gerekiyor. Eğer halkın yanında değilse, seçim zamanı halk da karşısında olanların hesabını mutlaka soracaktır.
Samsun’da Mustafa Demir’in halkın yanında olmadığını söylemek mümkün de diğer belediye başkanları acaba kimlerin yanında?

İlçe halkının yanında mı yoksa halkın karşısında mı?

Geçen gün Samsun’da Atakum ilçesi yüksek bölgesinde konteynerlerin taşınmasına tanık oldum. Deprem bölgesine gidiyordu o binalar, taşınıyor da yenlerine yenileri konulacak mı işte orası meçhul. Herhalde Atakum Belediye Başkanı Sayın Cemil Deveci bir çözüm üretir bu konuda. İnsanların hobileri için yapılan bu küçük binaların yerlerine, insanların günlerini geçirebilecekleri birer mekân haline getirilebilir.

Çünkü deprem bölgesinde insanlar kış gelirken zor durumdalar. O bölgeden Samsun’a deprem mağdurları nakledilebilir mi, bunu Büyükşehir ve ilçe belediyeleri yapabilir mi? Elbet yapar. Her işi iktidardan beklemek olmaz, belediyeler ilçe sınırları içinde insanlara yardımcı olabilirler.

Samsun Valiliğinin bu konuda bir girişimi olacak mı, Samsun’a konuklar getirilip burada bakılabilecek mi?


STAT YENİDEN YAPILMALI

Samsun’da eski Stat yıkıldı ve yerine futbol oynama yerine kahve yapıldı. İnsanlar orada oturacaklar spor yapmayacaklar ve de günlerini gün edecekler.

Neden stat böyle bir durumla karşı karşıya bırakıldı? AK Parti iktidarı neden spor yapılmasına karşı geldi de vatandaş spor yapacağı yerde çay kahve satışı yapıldı orada.  En kısa zamanda Samsun 19 Mayıs Stadı eski haline döndürülmelidir. Amatör spor karşılaşmaları orada yapılmalı Samsun futbolu geliştirilmelidir.


GÜNÜN SÖZÜ

Siyasette, doğru her zaman biraz geç söylenir. (Yahya Kemal Beyatlı)