bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Cumhurbaşkanı Oy istedi
Yazarlar // 4 Mart 2019 Pazartesi 11:25

İsmail BAŞARAN

Samsun Cumhuriyet Meydanı yine tarihi günlerinden birisini yaşadı. Ordu mitinginden sonra Samsun’a gelen Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı Cumhurbaşkanı sıfatı nedeniyle yaklaşık güvenlik için 4500 polis görev aldı.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Turhan yaptığı konuşmada Dünya Lideri olarak tanıttı. Ardından AK Parti Genel Başkanı Hayati Yazıcı aldı mikrofonu ve yetmiş sente muhtaç bir ülkeyi aldıklarını Cumhurbaşkanlığı sistemine getirdiklerini anlattı. Sonra da 31 Martta seçimlerde sandıkları doldurmaya hazır mısınız diye sordu ve “aman ha” diye bitirdi.
Sonra Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan konuşmasına başladı. Boynunda Samsunspor atkısı vardı. Alan daha önceki iki gelişinden daha kalabalıktı. Erdoğan'ın yerel yönetim seçim programındaki mitingde Türk Bayrakları çoğunluktaydı. Erdoğan “Haydi Türkiye’yi” seçmenlerle birlikte söyledi:
Bir asır önce istiklal meşalesinin tutuşturulduğu yer Samsun diye başladığı konuşmasında Erdoğan Samsun’un tün ilçelerini de saydı. Samsun’un daha önce olduğu gibi İstiklaline sahip çıkacağını ve işi ehline bırakacağına inandığını dile getirdi.
Erdoğan, çalışmalara başladığı günden beri ne hikmetse hep rakiplerine vuruyor, Samsun’da da aynısını yaptı.
Ordu mitinginde Fındığa dokunmayan Erdoğan Samsun mitinginde de tütüne değinmedi, hayvancılığa dokunmadı. Samsun'daki geçim şartlarının iyileştirilmesi içim fabrika açılacağını işsizlerin iş bulacağını anlatmadı. Sadece CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yüklendi de yüklendi.
Merak ettim CHP mi korkutuyor, Kılıçdaroğlu mu?
Bir soru daha: Samsun’a çevre il ve ilçelerden neden bu kadar izleyici geldi, kalabalığı artırmak için mi?
Allah için kalabalık da vardı…