bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Çakı Bıçağı Taşımak
Yazarlar // 8 Nisan 2022 Cuma 13:16

İsmail BAŞARAN

Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Başbakanlığı döneminde TV’de izleyen binlerce kişinin gözü önünde Başbakanlık döneminde kendisine hediye edilen bir halının paketinin ipini kesmek için, TV kameralarının önünde milyonlarca kişinin kendisini izlediğini bile bile, cebinden bir çakı bıçağı çıkarması birçok insan gibi beni de şok etmişti.

Sayın Erdoğan halen çakı bıçağı taşıyor mu bilmiyorum da o zaman taşıyordu. Ve soru: Sayın Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan bu çakı bıçağını cebinde neden taşıyordu? Kendisini savunmak için mi? Elbette hayır. Kendisini savunan korumaları yeteri kadar var. O halde neden taşıyordu? Ulema hemen fetvayı vermişti o günlerde: İslam dinine göre çakı bıçağı taşımak sünnettir. O halde ben de taşıyabilirim çakı bıçağı. Hangi güvenlik görevlisi yakalayacaktı beni? 
Yakalama yakalamadılar da Uçağa binmek için çantamın ön cebinde unuttuğum küçücük bir çakıyı görevliler fark etmiş ve almışlardı. Kısaca bir küçük parmak büyüklüğündeki çakı benim bagaja vereceğim çantadan alınmış ve görevlinin cebine düşüvermişti. 
O günlerden bu günlere çok zaman geçti, ben artık çakı bıçağı taşımıyorum. Merak ettiğim konu acaba Sayın siyasiler böyle bir çakı taşıyorlar mı? Vatandaşa uygulanan yasaklar siyasilere de uygulanıyor mu? Hiç sanmıyorum, çünkü hiçbir güvenlikçi bir milletvekilinin çantasını arayacak cesareti kendinde bulamaz, hele de iktidar milletvekiliyse. 

ZAMLAR ERİYİP GİTTİ

Bağımsız Kamu Görevlileri Sendikaları Konfederasyonu Samsun Şube Başkanı Bayram Uzunoğlu, yüksek enflasyon nedeniyle aylıkların beşte birinden fazlasının yok olduğunu söyledi. Sonunda biri çıkıp da gerçekleri anlattı ve uyuyan insanları uyandırmaya çalıştı diye sevindim.

Zamların eriyip gittiğini çarşıya pazara gittiğinizde iliklerinize kadar yaşıyorsunuz herhalde. Hiç kimse siyaseten düşünüp İktidarın yapacak hiçbir şeyi yoktu o nedenle zamlar eridi diyemez. İktidarın işi vatandaştan alınan vergilerle oluşturulan bütçeyi eşit bir şekilde vatandaşa dağıtmak kalanıyla da yatırımlar yapmaktır. Dünya üzerindeki ekonomik tetikçilerin oyunlarına gelmemek ve Türkiye’nin paralarının yurt dışına aktarılmasını sağlamak değildir İktidarın işi.

Samsun’da yaşayanlar ben dâhil dün kaçımız otoyollardan ve köprülerden geçti? Ben geçmedim ancak yüklenicilere parayı ödedim, o nedenle dünkü görevimi yerine getirdim. Huzur içinde de yattım yatağa bakalım bugün ödeyebilecek miyim?

Sahi emeklilerin maaşlarında iyileştirmeye gidilecekti ne oldu İktidar yine kulağının üstüne mi yatıyor? Fazla yatasınlar o kulakların kıkırdakları kırılıverir yastıkta.

 

GÜNÜN SÖZÜ

Tilki, kümesi iyi tanıyor diye bekçi yapılır mı?(Truman)