bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Bahattin Yıldızlaştı
Yazarlar // 1 Ekim 2018 Pazartesi 19:41

İsmail BAŞARAN

Ankara Demirpor karşılaşmaya başlar başlamaz ev sahibi Samsunspor’u ceza sahasına sıkıştırdı. Bu sıkıştırma sonucunu verdi ve Samsunspor dört dakika dayanabildi rakip Aican ile öne geçti.

Gol ilginçti ve Samsunspor kalecisi Furkan’ın golde büyük hasası vardı. Furkan

Topu eliyle oyuna sokarken çabuk davrandı ve yakındaki Alican sahip olduğu topu boş kaleye gönderdi.

Bu moral bozukluğu Samsunsporlu futbolcuların oyundan düşmelerine yol açınca konuk ekip atak üstünlüğünü eline geçirdi. Samsunspor üzerindeki bu moral bozukluğunu Bahattin Köse’nin 10’uncu dakikada attığı gol biraz olsun giderdi ve oyun dengelendi.

Bahattin’in 31 dakikada attığı ikinci gol sonrası Samsunspor’un otuz birinci dakikadaki golüyle atabildi. Samsunspor da kendi sahasından sıkça çıkmaya başladı. Oyun dengelenince Samsunspor taraftarı devreye girdi ve takımını daha çok desteklemeye başladı. İlk yarı başka gol olmadı.

İkinci yarıda Samsunspor’un ilk yarının ikinci bölümündeki atakları devam edince oyuna denge geldi. Samsunspor ikinci yarının ilk 15 dakikasında oyundan düşünce top kayıpları başladı ve oyun dengelendi. Samsunspor Bahattin’in takipçiliği sonucu takımını 2-1 öne geçirdi.

Bahattin 73. Dakikada yine sahne aldı ve durumu 3-1 e getirdi.

Bahattin’in yıldızlaştığı karşılaşmada Ankara Demirspor Samsun’dan eli boş döndü.