bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Akıl Yaşta Değil Baştadır
Yazarlar // 20 Ekim 2022 Perşembe 10:42

İsmail BAŞARAN

FETÖ' yü tekrar canlandırmak için faaliyet gösterenlere yönelik Samsun dâhil 59 ilde eş zamanlı 'Gazi Turgut Aslan' operasyonu yapıldı. 543 kişi gözaltına alındı. Bir fotoğraf gördüm o fotoğrafta bir de bakan vardı. O bakan bir ara FETO ile fotoğraf çektiren bakanlardan birisiydi.

Şimdilerde FETO kaka olmuş, o zamanlar acaba neydi, kandırmış mıydı herkesi.  Ben o zaman da FETO’cu değildim, şimdi de değilim. O zamanlarda, yani bazılarının hoca efendi deyip el etek öptüğü dönemlerde ben yine yanlarında değildim. Şimdi çıkmış ortaya konuşup duruyorlar. Aslına bakarsanız akıl yaşta değil baştadır da aklını başına alanlar yoktu o dönemlerde. Şimdi eş zamanlı operasyonlar yapılıyor, Samsun’da da yapılıyor da nerede Samsun’daki Feto’cular, piyasada mı yoklar yoksa yakalanmıyorlar mı?

Samsun’da FETO operasyonu yapılıyor tamam da bir de ot operasyonu var. Çeşitli otlar ele geçiriliyor. Bu otların isimlerini verip burada reklamını da yapmayayım ancak o otları ekenler ve satanların yüzde kaçı yakalanıyor ve yakalanan otlar yakılarak imha ediliyor mu?

 

CANİK’TE VAR DA DİĞERLERİ

Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, belediye bünyesinde çalışan işçilerin maaşlarına zam yapıldığını açıkladı. Başkan İbrahim Sandıkçı, Canik Belediyesi ve Hizmet-İş Sendikası arasında imzalanan ek protokol kapsamında en düşük işçi maaşının 8 bin 200 TL olduğunu belirtti.

Demek ki bu da yapılıyormuş. Peki diğer belediyeler başta Büyükşehir olmak üzere hepsi yeni zam yapıyorlar mı, çalışanların hayatlarını kolaylaştırmak için uğraş veriyorlar mı? İlkadım, Atakum, diğer ilçelerde çalışanların ücretleri düşünülüyor mu?

 

GÜNÜN SÖZÜ

Dünya düşünenler için bir komedi, duyanlar için bir trajedidir. (Walpole)