limanbet limanbet bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop jojobet giriş jojobet casino siteleri holiganbet holiganbet istanbul evden eve nakliyat istanbul eşya depolama
At Elindeki Silahı
Yazarlar // 19 Eylül 2022 Pazartesi 19:54

Ferhan TOPRAK

HDP Eski Eş Gn. Başkanı yattığı mahpus damından arada bir gürleyip, "Ben buradayım haaa!" diye varlığını hatırlatıyor. Hoş hatırlatmasına gerek yok.% 10 bandında oy oranı yakın olduğu ittifakın içindeki parti veya partilerin, ağzının suyunu akıtmaya, iştahını kabartmaya her daim fazlasıyla yetiyor. Adam arada bir AYAR vermeyi, kendin de en tabi hak görüyor. Dolayısıyla ,%10 oy oranının, dayanılmaz cazibesi nedeniyle, muhatabı siyasi liderler, ya suskun kalıyor ya da yedikleri azarı yumuşatmak adına, olağanüstü çaba sarfediyorlar. Selahaddin Demirtaş; en son 16 Eylül 2022 tarihinde FOX TV'ye," ORTAK ADAY" mektubu yollamış. Ortak aday olmaktan gurur duyarmış ta, biraz daha beklememiz gerekiyormuş. Eh yani! Adam haklı. Ortak aday konusu o kadar uzadı, sulandırıldı ki, kedim yumak dile gelse, milleti bu eziyetten kurtarmak için adaylığını açıklayacak.

HDP Eski Gn. Eş Bşk. ünvanı pek bir uzun geliyor. Benim ve milletin gözünde kendileri; Bebek, kadın, binlerce masum vatandaşımızın katili, PKK Terör Örgüt Lideri, hain Abdullah Öcalan'nın saha sözcüsü, temsilcisi, ABD ve yandaşları devletlerin maşası olması nedeniyle, Selahaddin Demiştaş'a, kısaca; PİYONTAŞ demek istiyorum. Bu hususta kendilerine bir haksızlık edilmiyor. Çünkü her fırsatta kandil dağını ziyaret etmeyi görev bilmesi, PKK'ya terör örgütü diyememesi, hatta geçmişte ,"PKK onurumuzdur, Öcalan'ın heykelini dikeceğiz "gibi sözleri mevcuttur.

Piyontaşın, mahpus damında vakti çok. Arada bir muhataplarına name düzmesi fantezi olsun diye değil tabi ki!

HDP’nin paydaş olacağı bir ittifakta, vereceği destek babasının hayrına olmayacağını anlamamak için zekâ özürlü olmak lazım. Piyontaş; ortak cumhur adayını tarif ederken, "ortak akla önem vermeli(HDP aklı),geçiş sürecini başarıyla yönetebilecek deneyime sahip olmalı(herhalde özerklik aşamasını kastediyor),geçen yüzyıldan hatalarından ders çıkarmalı (bak burası önemli), helalleşme, yüzleşme, hesaplaşma dengesini iyi tutturmalı" demiş. Oldu! Gözlerimiz doldu. Kim ya da kimleri işaret ettiği besbelli. Bu mektuptan ben vatandaş olarak şunu anlıyorum.

Cumhur adayınız; "hapisteki, bebek katili liderimi, sözcüsü beni,  bütün hainleri serbest bırakmalı, PKK’nın 40 yıllık hayali kürdistan devleti kurma yolunu Açmalı, ABD ve İsrail'in Ortadoğu projesinin mühendisi olmalı" demek istiyor. Ayar verirken espri yapmayı da ihmal etmiyor.

Saz da çalmalıymış.. Bir vatandaş olarak düşündüm. Bu ülkenin bölünmez bütünlüğüne, bayrağına, istiklaline inanan, hangi siyasi görüşü benimserse benimsesin "OY" verir mi? Bu milletin şehitlerinin kanıyla elini yıkayan katillerle, aynı masaya oturup gizli ya da aleni ittifak yapanları destekler mi? Hiç ihtimal vermiyorum. Ki seçim üzerine yaptığımız pek çok sohbetlerde, vatandaşın parti ayırımı olmadan, bu konudaki hassasiyetini, istisnasız gördük. Böyle bir durum söz konusu olduğunda, bu millet; A-B-C-D PARTİSİ fark etmez, tokatı atar, sandığa gömer. Türk milleti, tarih boyunca kendine ihanet eden, sırtından vuran hainleri hiç unutmadı, affetmedi.

Türk milletinin ayarlarıyla oynamayın! HDP’nin yaklaşık %10 oy oranı, ittifak ortaklarına aba altından gösterilen sopa gibi, bekliyor. Bir vatandaş olarak KÜRK KARDEŞLERİMİZİ hiçbir zaman HDP'nin amacına yönelik hareket ettiğini düşünmedim. HDP' ye oy verenlerin pek çoğunun baskı, korku, zulüm ile kandırıldığını hepimiz biliyoruz. HDP'nin KÜRT KARDEŞLERİMİZİ temsil ettiğine, onların menfaati için hareket ettiğine kimse inanmıyor. Bizim kardeşlerimiz en büyük zulmü PKK'dan görmedi mi?

Yazımı rahmetli Türkücü İbrahim Erkal'ın BİRLİK TÜRKÜSÜYLE bitiriyorum.

Düşün Yaradan Allah'ı

At elindeki Silahı

Sevaplarına günahı

Katmanın sırası değil

Ne Sünni ne aleviyiz

Hak deryasının seliyiz

Biz bir aşkın aleviyiz

Gel Yunus'a Mevlana'ya

Gel Muhammed Mustafa'ya

Gel Pir Şabani Veli'ye

Gel Muhammed'e Ali'ye…

Kalben sevgi , saygı, selamlar.