bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Samsun'un dertleri
Yazarlar // 7 Aralık 2019 Cumartesi 13:03

İsmail BAŞARAN

İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar Samsun’un dertlerinin bazılarını

TBMM Kürsüsünden dile getirdi. Yaşar’a göre herhalde vatandaşın en büyük sorunu Müze inşaatının bir an önce başlatılması. İnşaat dört yıldır duruyormuş inşaata başlanılması gerekiyormuş.

Yahu vatandaş bunca zamandır aç duruyor, paraların üretime üreticiyi desteklemeye ayrılmasını istiyor siz çıkmış müzeden bahsediyorsunuz.

Samsun’a müze elbette şart, ancak o müzenin içine tarihi eserlerin konulması şart, bu gidişle içine açlıktan can vermiş insanların iskeletleri konulabilir.

Sayın Yaşar, TBMM kürsüsünden Kültür Bakanlığı’na seslendiği gibi ne olur Samsun’da üretimin artırılması ve ovaların tarımda daha verimli hale getirilmesi için neler yapıldığını sorsa ya.

 

DAMAT NE DEDİ

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın söyledikleri göreve geldiği günden beri ilgimi çekiyor. Saygıdeğer Bakan son olarak “Türkiye ekonomisini harekete geçirme zamanının geldiğini” söylemiş. Beni bir gülme aldı, kendimi skeç izleyen seyirci sandım. Sayın Bakan ne zamandır görevde unuttum da o sırada ekonomiyi harekete geçirmek gibi bir görevi yok muydu acaba da ancak aklına gelmiş.

Tabi paranın başında ol, aldığın maaş ve yoluklardan haberin bile olmasın hesabına ne kadar yattığını bile bilme, vatandaşın geçinebilmek için neler çektiği umurunda bile olmasın çık ortaya ekonomiyi harekete geçirme zamanının geldiğini açıklayıp aklımla alay et.

Sayın Ekonomi Bakanı, Allah rızası için tebdili kıyafet giyinip korumasız sade vatandaş gibi çık çarşı pazara da gör bakalım vatandaşın derdinin neler olduğunu.

Türkiye ekonomisini içinden çıkılmaz duruma getirin sonra ekonominin düzeltilmesinin zamanının geldiğini söyleyin, bari alay etmeyin, ekonominin düzelmesi için gölge etmeyin vatandaşın başka isteği yok.

 

GÜNÜN SÖZÜ

İktisatçı; dün öngördüğünün bugün gerçekleşmediğini yarin açıklayabilen kimsedir.