bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Kaymak'tan öğrencilere nasihat
EĞİTİM // 4 Ocak 2020 Cumartesi 14:24 // Güncelleme: 4 Ocak 2020 Cumartesi 14:24
Kaymak'tan öğrencilere nasihat

Vali Osman Kaymak, “Milli Mücadele'nin 100.Yılında 100.000 İmza Projesi” kapsamında Çarşamba Şehit Nuri Pamir İlkokulunda görev yapan öğretmenleri, velileri ve öğrencileri makamında kabul etti. Ziyarette, Çarşamba Şehit Nuri Pamir İlkokulu 2-E sınıfı öğretmeni Ayşe Küçük, “Milli Mücadele'nin 100.Yılında 100.000 İmza Projesi” hakkında bilgi vererek, “Öğrencilerimizin sizin gibi halka yakın insanları görüp örnek almalarını istiyoruz” dedi.


Kurtuluş Savaşı'nda halkımızın yokluklar içerisinde vermiş olduğu mücadelenin genç nesillere aktarılmasının çok önemli olduğunu, 2019 yılında yapılan etkinliklerin ve devam eden projelerin bu anlamda çok iyi geçtiğini belirten Vali Osman Kaymak, yapılan örnek çalışmadan dolayı emeği geçenlere ve 2-E sınıfı öğretmeni Ayşe Küçük'e teşekkür ederek, öğrenciler ve veliler ile sohbet eti.


Öğrencilerin sorularını cevaplayan Vali Kaymak, “Siz bu mevkiye nasıl geldiniz?” sorusunu soran Nur Banu'ya “Ben ilkokulda çok kitap okuyordum. Öğretmenimi çok dinler, onların sözünü tutardım. Ben bu mevkiye okuduğum kitaplar ve öğretmenlerimin sayesinde geldim. Memleketime ve insanlara nasıl faydalı olurdum diye hayal kurardım. Bu işleri yaparken çok zeki olmak gerekmiyor. Çok çalışmak gerekiyor. Çocuklar benim başarımın sırrı, çok ders çalışmaktır. Ben gece-gündüz ders çalışırdım. Çocuklar iyi insan olmak için anne-baba ve öğretmenlerimizi çok iyi dinleyeceğiz. Ders çalışacağız ve verilen görevleri iyi yapacağız. Lütfen anne ve babalarınızın kıymetini bilin. Anne ve babalarınızın sözünden hiç çıkmayarak, onların dualarını alın" diye cevap verdi.