limanbet limanbet bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop jojobet giriş jojobet casino siteleri holiganbet holiganbet istanbul evden eve nakliyat istanbul eşya depolama
İlkem'den tercih danışmanlığı
EĞİTİM // 5 Temmuz 2023 Çarşamba 19:45 // Güncelleme: 5 Temmuz 2023 Çarşamba 19:45
İlkem'den tercih danışmanlığı

İLKEM Eğitim Merkezi, LGS'de tercih yapmaya hazırlanan öğrencilere ücretsiz tercih danışmanlık hizmeti veriyor. Rehber öğretmenler öğrencilere ilgi ve yetenekleri doğrultusunda tercihlerine katkı sağlıyor.

İlkadım Belediyesi, Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavının ardından tercih döneminde gençlere uzman eğitimciler eşliğinde 'tercih danışmanlık hizmeti' sunuyor. İLKEM'in Tercih Danışma Merkezleri'ne gelen öğrencilere rehber öğretmenler tarafından ilgi ve yetenekleri doğrultusunda tercihlerine katkı sağlanıyor.

Kadıfekale, Derebahçe, Yaşardoğu ve Kışla mahallelerinde olmak üzere 4 farklı noktada öğrencilere tercih konusunda destek olan ve merak ettiklerini yanıtlayan öğretmenler, velileri de süreç konusunda bilgilendiriyor. Rehberlik ve danışmanlık hizmeti, tercihler için son tarih olan 19 Temmuz'a kadar sürecek.