limanbet limanbet bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop jojobet giriş jojobet casino siteleri holiganbet holiganbet istanbul evden eve nakliyat istanbul eşya depolama
SAMGİAD'dan Matematik Okulu
EĞİTİM // 8 Kasım 2023 Çarşamba 21:18 // Güncelleme: 8 Kasım 2023 Çarşamba 21:18
SAMGİAD'dan Matematik Okulu
Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nce yürütülen 'Matematik Seferberliği' kapsamında İlkadım İlçesi Çivril Mahallesi'nde bulunan ve hizmete kapalı olan Çivril İlkokulu'nun yapılan protokol sonrası Samsun Genç İş İnsanları Derneği (SAMGİAD) tarafından tefrişatı yapıldı.
3 derslikli okul tefrişatın ve çevre düzenlemesinin ardından SAMGİAD Matematik Okulu olarak törenle eğitim öğretime açıldı.

TÜGİK Yönetim Kurulu Üyesi ve önceki dönem SAMGİAD Başkanı Onur Öztekin, "Derneğimizin adını sonsuza kadar yaşatmak, ülkemizin geleceği çocuklarımız için elimizi taşın altına koymaya gönüllü olduk" dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Murat Ağar ise, "Matematik okullarda sayılardan ve hesaplardan oluşan bir ders değildir. Matematik evrensel bir dildir" diye konuştu. Samsun Vali Vekili ve İlkadım Kaymakamı Abdülkadir Demir de SAMGİAD'ın eğitime büyük bir yatırım yaptığını söyledi.