limanbet limanbet bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop jojobet giriş jojobet casino siteleri holiganbet holiganbet istanbul evden eve nakliyat istanbul eşya depolama
Tatilde Bilim Günleri
EĞİTİM // 23 Kasım 2023 Perşembe 12:24 // Güncelleme: 23 Kasım 2023 Perşembe 12:24
Tatilde Bilim Günleri
Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ve TEKNOFEST’in kalıcı izlerinden biri olan Bilim Samsun 2023-2024 eğitim-öğretim döneminde 10-20 Kasım tarihlerindeki ara tatilde de hizmet vermeye devam etti. Ara tatil programı süresince öğrenciler uygulanan eğitim programları ve atölye çalışmaları ile bilime dair eğlenceli etkinliklere katıldı. Öğrenciler tarımdan astronomiye, teknolojiden girişimciliğe kadar birbirinden farklı alanlardaki eğitimlerde eğitici deneyimler kazandı.

Bir haftalık sürecin sonunda ise ‘Bilim Şenliği’ etkinliği düzenlendi.
Bilim Samsun’da görevli Teknoloji Öğretmeni Nurseda Karakoç, ara tatil döneminin de yoğun bir şekilde gerçekleştirildiğini belirterek, “Çok yoğun bir program geçirdik. Paket ve günlük derslerimiz oldu. Ardından Bilim Şenliği etkinliği düzenledik. 6-8 ve 12-14 yaş arasındaki öğrencilerimizin yoğun bir ilgisi oldu. Burası öğrencilerin uygulamalı derslere girerek el becerilerini geliştirmelerine katkı sağlıyor. Bir yandan robotik kodlama eğitimlerimiz devam ediyor.

 

Farklı atölyelerde de eğitimlerimiz devam ediyor. Tüm öğrencilerimizi Bilim Samsun’a bekleriz” dedi.