bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Canik'ten çocuklara karne hediyesi
EĞİTİM // 16 Ocak 2018 Salı 17:39 // Güncelleme: 16 Ocak 2018 Salı 17:39

Canikli çocuklar, Canik Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen etkinlikte Şişko Nuri lakaplı ünlü oyuncu Sıtkı Sezgin'in yönettiği "Ne Sihirdir Ne Keramet" adlı oyunla eğlenceli dakikalar geçirdi.

Canik'ten çocuklara karne hediyesi

Canik Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Canik Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinlikte çocuklar eğlenceli dakikalar geçirdi. Çocuklara 'Karne Hediyesi' adı altında düzenlenen etkinlik kapsamında 'Şişko Nuri' karakteriyle ünlenen oyuncu Sıtkı Sezgin'in yönettiği "Ne Sihirdir Ne Keramet" adlı oyun sahnelendi.

 

HOŞ DAKİKALAR YAŞADILAR

Canik Belediye Başkan Yardımcısı Alican Usta ile Kültür ve Sosyal İşler Birimi Müdürü Hamza Aygün'ün de katıldığı etkinlikte ayrıca illüzyonist Turgay da, birbirinden ilginç gösterileriyle çocuklara hoş dakikalar yaşattı. Etkinlik sonunda Başkan Yardımcısı Usta, ünlü oyuncu Sıtkı Sezgin ve diğer oyunculara fincan takımı hediye etti.

 

KÜLTÜR VE SANATI ÖNEMSİYORUZ

Kültür ve sanata önem verdiklerini belirten Usta, "Geleceğimiz olan çocuklarımızın hem kültür ve sanatla iç içe olmaları hem de onlara yoğun eğitim-öğretim dönemi sonunda eğlenerek stres atmaları amacıyla düzenlediğimiz etkinlik oldukça güzel geçti. Topluma faydalı bireyler olarak yetiştirmeyi hedeflediğimiz çocuklarımızın yüzlerindeki gülücükler her şeye değer. Ben başta Sıtkı Sezgin abimiz olmak üzere, etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

 

KARNE HEDİYESİ

Çocukların uzun süren bir eğitim-öğretim dönemini tamamladığını belirten Başkan Yardımcısı Alican Usta, “Bu dönemin ardından bir karne hediyesi olarak bu programı düzenledik. Bir dönemin sonunda bazı çocuklarımız çok başarılı, bazı çocuklarımız da yeterince başarı sergileyememiş olabilir. Sevgili velilerimizden çocuklarımızın başarı durumlarını kızmadan, fazla abartıya kaçmadan değerlendirmeleri ve çocuklarımızın ikinci döneme sağlıklı bir şekilde hazırlanmalarını bekliyoruz. Tüm öğretmenlerimize, velilerimize ve eğitim camiamıza iyi bir tatil diliyorum” diye konuştu.

Canik'ten çocuklara karne hediyesi