bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Tatilcilerin yeni gözdesi: ’Harami Yaylası’
YAŞAM // 29 Ağustos 2017 Salı 10:45 // Güncelleme: 29 Ağustos 2017 Salı 10:45

Tokat’ın Almus ilçesinde bulunan Harami Yaylası, bayram tatilini şehir hayatından uzakta geçirmek isteyen tatilcilerin gözde mekanlarından birisi haline geldi.

Tatilcilerin yeni gözdesi: ’Harami Yaylası’
Tokat’ın Almus ilçesinde bulunan ve doğal güzelliğiyle ziyaretçilerini büyüleyen Harami Yaylası, hem bayram tatilini doğayla iç içe geçirmek, hem de şehir hayatındaki karmaşıklıktan biraz olsun uzaklaşmak isteyen vatandaşların uğrak mekanı haline geldi. Tokat’a 35 kilometre uzaklıkta, Yeşilırmak Havzası üzerinde bulunan 832 rakımlı yaylaya ilgi her geçen yıl daha da artıyor. Geçtiğimiz yıla kadar Tokat merkez başta olmak üzere ağırlıkla bölge insanı tarafından tercih edilen Harami Yaylası, bu sene İstanbul’dan da çok sayıda ziyaretçiye ev sahipliği yapıyor.

Almus Derneği yöneticilerinden Tahir Ürkmez, yaylaya olan ilginin bayram tatiliyle birlikte daha da arttığına dikkat çekerek, "Harami Yaylamız güzelliğiyle, yeşilliğiyle dolu bir yerimiz. Yeşilırmak havzası ve Almus Barajı’nın altında. Almus’a ilçe merkezine 4 kilometre, Tokat’a 35-36 kilometre mesafe yakınlıkta olan güzel bir alanımız. Bayram dolayısıyla yoğunluk yaşıyoruz" dedi.

Eşsiz güzelliğe sahip bölgeyi her ay ziyaret ederek fotoğrafladığını söyleyen 41 yaşındaki amatör fotoğrafçı Selahattin Dilek, yaylanın Almus Bölgesinin en can alıcı noktası olduğunu belirterek, "Manzara bir harika. Bölgenin en can alıcı noktası bana göre. Her ay mutlaka buraya gelerek ziyaret etmeye çalışırım. Mutlaka sınırsız resim çekerim burada. Yaz sıcağında özellikle serin bir noktadır" diye konuştu.

Ailesiyle birlikte yaylayı görmeye İstanbul’dan geldiklerini söyleyen 32 yaşındaki Güngör Çelikel de kayalıklar arasında bu kadar harika bir yerde bulunmanın çok güzel olduğunu söyleyerek, tüm vatandaşları Harami Yaylası’nı ziyaret etmeye davet etti.
Tatilcilerin yeni gözdesi: ’Harami Yaylası’
Tatilcilerin yeni gözdesi: ’Harami Yaylası’
Tatilcilerin yeni gözdesi: ’Harami Yaylası’