limanbet limanbet bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop jojobet giriş jojobet casino siteleri holiganbet holiganbet istanbul evden eve nakliyat istanbul eşya depolama
Rasathane'ye kitap kafe
YAŞAM // 20 Aralık 2022 Salı 21:12 // Güncelleme: 20 Aralık 2022 Salı 21:12
Rasathane'ye kitap kafe
Samsun Büyükşehir Belediyesi, 100 Yıl Bulvarı Rasathane Cami yanındaki alanı gençlerin ve cami cemaatinin yaşamına dokunarak kaynaşmalarını sağlamak amacıyla Osmanlı Kitap Kafe olarak projelendirdi.

 

Kaba inşaat çalışmaları kapsamında bodrum kat elektrik ve mekanik tesisat borulama işlemi ile zemin kat tuğla duvar imalatları tamamlandı. Bodrum ve zemin katlarının iç ve dış sıvaları yapılırken, çatı ahşap kirişlerinin yerine konulması imalatları devam ediyor.

 

CAMİ CEMAATİ VE 
GENÇLER BULUŞACAK

SBB Başkanı Mustafa Demir, Rasathane Osmanlı Kitap Kafe Projesi’nin 100. Yıl Bulvarı’na değer katacağını söyledi. Demir, "Çocuklarımızın daha güzel bir çevrede ve sağlıklı ortamlarda büyümesini istiyoruz. Rasathane Osmanlı Kitap Kafe Projesi de bunlardan birisidir. Gelecek sene hizmete sunduğumuzda gençlerin yanı sıra Rasathane Cami cemaati yaşlılarımızın ve esnaflarımızın da hayatına dokunmuş olacağız" dedi.