bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Eskişehir Şehir Tiyatroları “töre”nin Provalarına Başlandı
YAŞAM // 7 Ekim 2015 Çarşamba 00:00 // Güncelleme: 7 Ekim 2015 Çarşamba 00:00

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları 2015-2016 sezonu repertuvarına dahil ettiği ve toplumun en önemli sorunlarından bir tanesine değinen “Töre” adlı yeni oyununun provalarına başladı.

Eskişehir Şehir Tiyatroları “töre”nin Provalarına Başlandı
Türk tiyatrosunun en önemli oyun yazarlarından Turgut Özakman’ın kaleme aldığı oyunun rejisini Devlet Tiyatrosu sanatçısı yönetmen Murat Atak üstlendi. Geniş bir kadroya sahip olan oyunda Şehir Tiyatrosu sanatçıları, Serkan Sezgin, Emre Demirci, Elif Savran Perk, Burcu Tutkun, Bilge Cezayirli, Mahide Yumbul, Gamze Demirer, Ezgi Coşkun, Nagihan Orhan’ın yanı sıra Emel Alnady ve Orçun Ertaman rol aldı. Oyun, Türkiye’nin hala kanayan bir yarası olan töre cinayetlerini ele alırken, kadınların toplumsal barışın sağlanması konusundaki etkisinin ve öneminin altını çiziyor. Şehir Tiyatrolarının ’Töre’ adlı yeni oyununun, Kasım ayı başında izleyici karşısına çıkacağı ve sezon boyunca sahnelenmeye devam edeceği öğrenildi.
Eskişehir Şehir Tiyatroları “töre”nin Provalarına Başlandı