limanbet limanbet bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop jojobet giriş jojobet casino siteleri holiganbet holiganbet istanbul evden eve nakliyat istanbul eşya depolama
Can dostlar için yarışma
YAŞAM // 28 Eylül 2023 Perşembe 08:41 // Güncelleme: 28 Eylül 2023 Perşembe 08:41
Can dostlar için yarışma

Samsun'da Canik Belediyesi'nce 'hayvan haklarını korumak ve farkındalık oluşturmak' temalı Ödüllü Hayvan Dostu Fotoğraf Yarışması düzenliyor. Fotoğraflar, sergide görücüye çıkacak.

Samsun'un Canik ilçesinde sokak hayvanları için mama ve su üniteleri ile veteriner hizmetleri başta olmak üzere bir çok çalışma yürüten Canik Belediyesi, 'farkındalık' oluşturmak amacıyla ödüllü fotoğraf yarışması düzenliyor.

 

2 Ekim 2023 tarihine kadar başvuruların kabul edildiği ve 'hayvan dostu' nesillerin temelini oluşturmak, hayvanların korunması konusunda toplumda bilinç oluşturulması hedeflenen Canik Belediyesi Hayvan Dostu Fotoğraf Yarışması'nda dereceye giren katılımcılar birbirinden değerli ödüllerin sahibi olacak.

 

FOTOĞRAFLAR SERGİLENECEK

 

Her yaş grubundan tüm amatör ve profesyonel katılımcılara açık olan yarışmaya, fotoğraf kompozisyonu içerisinde evcil hayvanına yer verdiği fotoğraflarla katılabilecek. Katılımcıların fotoğrafları "yarisma@canik.bel.tr" mail adresine göndermesi gerektiği bildirildi. Fotoğraflar, 3 Ekim Salı günü düzenlenecek olan Canik Belediyesi Dünya Hayvanları Koruma Günü Etkinliği'nde oluşturulacak sergide görücüye çıkacak.