bonus veren siteler bonus veren siteler bonus veren siteler istanbul evden eve nakliyat cappadocia green tour istanbul sex shop
Yusuf Erdoğan: Mayıs Sonunda İpi Göğüsleyen Biz Olmak İstiyoruz
SPOR // 23 Ağustos 2015 Pazar 00:00 // Güncelleme: 23 Ağustos 2015 Pazar 00:00

Trabzonspor futbolcusu Yusuf Erdoğan, ligin sonunda ipi göğüsleyen taraf olmak istediklerini söyledi.

Spor Toto Süper Lig’in 2. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşan Trabzonspor, sahadan 2-1 galip ayrıldı. Karşılaşmanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Trabzonspor futbolcusu Yusuf Erdoğan, büyük maçların güzel olduğunu belirterek, "Kazandığımız için mutluyuz. Artık söylenecek fazla bir şey yok. Abartacak bir şey yok. Biz büyük takımız. Büyük takım gibi oynadık. Artık bu gece bu galibiyetle uyuyacağız. Önümüzde Akhisar Belediyespor maçı var. Onuda kazanarak milli takım arasında 3’te 3 yapıp girmek istiyoruz" dedi.

"ARTIK KONUŞMA DEĞİL İŞ ZAMANI"

Lige 2’de 2 yaparak iyi bir başlangıç yaptıklarını ifade eden Erdoğan, "Almanya kampında da söylemiştim. Bu sene bambaşka bir Trabzonspor izleteceğimizin sözünü vermiştik. Sözümüzde duracağımıza eminim. 2’de 2 yapıp iyi bir başlangıç yaptık. Söyleyecek fazla bir şey yok artık konuşma değil iş zamanı. Mayıs sonunda ipi göğüsleyen biz olmak istiyoruz" diye konuştu.